09 maaliskuuta 2012

Blogia uudella otteella.No niin, täällä sitä nyt ollaan bloggerin puolella blogia jäsentämässä uuteen uskoon. Aiemminhan olen bloggaillut tuolla kotisivujen ohessa, mutta nyt päätin muuttaa osoitetta. Sinnehän tämänkin linkitän kunhan ehdin (ja osaisin...).

Syitä muuttoon on oikeastaan kaksi. Ensinnäkin kotisivujen tekniikka, niin helppokäyttöinen kuin onkin, on viime aikoina tökkinyt tosi pahasti enkä ole voinut blogiani päivittää lainkaan. Tekninen tukikaan ei ole ihan ehtinyt autella, joten päätin ottaa ohjat omiin käsiin ja luoda blogilleni uuden pohjan. Toiseksi blogin sisältö on enemmän ja enemmän suuntautunut oman arkisen elämäni piiriin, ja siksi mielestäni nykyinen otsikko kuvaa paremmin blogini sisältöä.

Väripsykologiasta on ollut aikeita bloggailla jo, mutta hei...se tekniikka joka ei toimi...Helmikuun Kauniit kodit -lehdessä on sisustuarkkitehti ja erikoismaalari Sonja Ikosen vinkkejä väreistä ja niiden käytöstä sisustuksessa. Itsekin allekirjoitan täysin sen, että väreillä on suuri merkitys fiilikseen ja olotilaan, on kyse sitten kodista tai vaatteista. Tekstistä kotisisustajakin saa oivia vinkkejä kodin värien valintaan, ja siihen millä perustellaa värejä kannattaa valita tai yhdistää. Itsekin olen Sonjan opissa ollut, ja tiedän, että tämä nainen puhuu asiaa! Sonja upeita erikoismaalauksia voi käydä ihastelemassa täällä.

Huomenna lauantaina vietetään Myllysaaren museolla Naistenpäivää klo 12-18! Tervetuloa!!

Anna


1 kommentti:

  1. No hienostihan se alkoi :D Tekstissä ovat fontit ja koot ihan miten saattuu! Jospa jo toisella kerralla menisi oikein... ;)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!