13 maaliskuuta 2012

Kasvihuone


Sain äidiltäni ihanan kasvihuoneen, jossa on hyvä alkaa kasvatella kesän yrttisatoa.Lasten kanssa aloitimme istutuspuuhia jo viikonloppuna, mutta homma rönsyili askarteluhommiin niin pahasti, että siemenet ovat vieläkin pusseissaan... Jospa tässä minikasvihuoneessa siemenet saisivat puhtia kasvuun, ja pääsisivät hyvään alkuun ennen kuin siirretään ulos siihen uuteen, ihanaan ja vasta niiiiin suunnitteluvaiheessa olevaan Isoon kasvihuoneeseen : ) Suurin osa materiaaleista alkaa olla jo hankittuna, nyt vaan lumien pitäisi sulaa, jotta päästäisiin hommiin!
Lisää pontta kasvuun toivon Wanhan meijerin voimasanoista, joita liimasin muutaman kasvihuoneen lasiin...


Naisten päivän kunniaksi sain mieheltäni kuvassa olevan taulun, jonka teksti on mielestäni kuin nakutettu meille naisille : ) Paremmat kuvat taulusta näet SisustusLillyell`n facebook sivulla...

Tykkään kotona tuoda vaaleaan sisustukseen kontrasteja sekä pellavan värillä että mustalla. Vanha sivupöytä on viime kesän kirpputorilöytö Viialan nahkatehtaalta ja mustan puuhepan heitin ostoskoriin Urjalan kirppiksellä. Ihania paikkoja molemmat, suosittelen! Viimeksi viikko sitten Viialan kirpparilla käydessäni yhdessä pöydässä osui silmiin samanmoinen puuheponen, jos jotakin kiinnostaa...

Haaveissa oli talveksi pellavan väriset pitkät sivuverhot, mutta edullisempi, ja nopeampi, ratkaisu oli tuolloin Ikean beiget sivuverhot. Sain verhoihin uutta ilmettä ja kaivattua lisäpituutta ompelemalla kunkin verhon alareunaan leveän raidan samettipintaista verhoilukangasta. Verhoista tuli mielestäni tosi kivat, ja näyttävät!

Keväistä päivänjatkoa kaikille!

Anna
2 kommenttia:

  1. Uskomattoman kaunis pieni kasvihuone! Olisipa minullakin, tosin luulen, että hukkuisin hyvin pian pieniin kasvihuoneisiin ja lintuhäkkeihin ja muihin höpöhärpäkkeisiin. Taidan olla sellainen ylilyöjä. :)

    Blogilistan uutuuksien turisti~
    xoxo Nina

    VastaaPoista
  2. Kiva, että löysit tänne uutuuksista ;) Helposti sitä kerääntyy kaikkia ihanuuksia nurkkiin, mutta onneksi ne saa aika helposti eteenpäin mm. kirppareilla!

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!