07 huhtikuuta 2012

Kynitty kana

Pääsiäisloma koitti vihdoin, huh! Työrintamalla on pitänyt kiirettä, ja yrittäjänä tietenkin olen siitä kovin iloinen ja onnellinen! Vielä kevääksi on paljon hommaa ennen kuin voi heittäytyä kesälaitumille.

Pääsiäisaskartelutkin jäivät kiireen ja väsyn vuoksi aika vähäisiksi, mutta eilen ryhdistäydyin ja värkkäsin pari höyhenkranssia. Sain verhoilija Elsiltä jätesäkillisen ihania valkoisia höyheniä, jee!!, ja niitä sitten kuumaliimalla liimailin pariin valmiiseen kranssipohjaan. Toinen jäi sisäkoristeeksi, ja toinen laitettiin riippumaan ulko-oveen. Kyllä oli askarteluhuone kuin kanojen kyninnän jäljiltä, kuten voitte varmaan uskoa : ) Säkillisestä riittää askartelumatskua useaksi pääsiäiseksi vielä. Tosin muitakin ideoita höyhenien käytölle on jo virinnyt...


Ilta-aurinko on aikas ihanan värinen <3

Edellisessä postauksessa olimme juuri pikku neidin kanssa kylväneet yrittejä ja herneitä kasvamaan kasvihuoneeseen. Herneet lähtivät tosi nopsasti kasvamaan ja kyllä yrtitkin hienosti jo vihertävät! Herneistä saa aika kivasti vihreää somistetta keittiöön, ja herneenversot maistuvakin leivän päällä ja salaatissa kivan makeilta, kesäisiltä.Kivaa pääsiäisen jatkoa kaikille!

Anna

2 kommenttia:

  1. Hei ! Kiva uusi blogilöytö :) Kävin niillä sun vanhoilla sivuillakin tuo linkin kautta ja teijän makkari oli AIVAN ! ihana ! hmmm en ookkaan pitkään aikaan käyny eurokankaassa, mutta mulla on nyt säästökuuri menossa , joten ehkä sitten myöhemmin... :)

    VastaaPoista
  2. Heippa, ja tervetuloa KoivukujanRiikka! Makkarissa(kin) on ehtineet tunnelmat vaihtua vuoden asumisen aikana, hih :) Kiitos kommentista! Täytyy tulla sinulle vastavierailulle!

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!