25 huhtikuuta 2012

Lasten valtakuntaa

Pirteä, reipas, rauhoittava, inspiroiva värimaailma, tarkat mitoitukset, kaikki neliöt ja kuutiot käyttöön, säilytystilat vaatteille, leluille ja kirjoille, hauskoja ideoita, luovuus kukkimaan, lasten harrastukset ja kiinnostuksen kohteet sekä omat toiveet huoneen suhteen. Siinä yksinkertaisuudessaan resepti lastenhuoneiden suunnittelulle!

Saan suunnitella eräälle perheelle heidän kotinsa kaikkien huoneiden sisustuksen uuteen uskoon, kiva ja kokonaisvaltainen projekti. Erityisen innoissani olen nimenomaan perheen lasten valtakuntien suunnittelusta! Tykkään hirmuisesti näpertää tarkkojen mitoitusten parissa, ja siitä, että saan laittaa koko luovuuteni peliin ja keksiä kivoja juttuja näille suloisille lapsille.

Kuntoon laitetaan myös perheen äidin "työhuone", jossa päivittäin hoitolapset lapset leikkivät, askartelevat, touhuilevat ja nukkuvat päiväunia. : ) Siinä vasta mitoitusten ja ideoiden kanssa saadaankin painia, jes! Perheestä löytyy nikkarointitaitoa, joten luultavasti mennään pitkälti mittojen mukaan toteutetuilla ratkaisuilla... Tai saa nähdä mitä keksin : )

Haeskelin näin alkuun hieman inspiraatiokuvia netistä, vaikka aika pitkälti raakaversio naputtaakin pään sisällä jo...

Tässä teillekin muutamia inspiskuvia lastenhuoneista:


Aikas ylellinen isomman neidin huone. Herkullinen väriyhdistelmä raikas valkoinen ja kulta-sinappi ...(hhhmm uusi väri näemmä:))Tässä on leikitty erilaisilla muodoillaVaaleanpunainen ja raikas vihreä vaan ovat niin neitimäisiä yhdessä :)
Virikkeelistä vihreää. Paljon on kalusteita integroitu, vaikka tilaakin olisi vaikka kuinka..
Jännä ratkaisu tämä kohokuvioinen kokolattiakumimatto, reippaan värinen ja antaa hienot raamit huoneelle. Miettikää huone perinteisellä lattiamatskulla.... aika pliisuksi jäisi!


Ikiliikkuja asuu täällä?


Kiva muistitauluna toimiva s-pääty


Palloja palloja...


Suloiset pikkumiehen väritNo niin, siinä on leikkimaata kerrakseen. Mistähän unissakävelijän aamulla löytäisi??Reipasta tyttömeininkiä


Jenkkeissä harrastetaan paljon näitä kiinteitä ratkaisuja...Kuinkahan vauhdikkaita unia täällä nähdään?


Ja ah, tässä on vaan niin sulkku värimaailma ja fiilis :)

Kuvat lainasin täältä ja täältä.

Jaaha, ja sitten ohjelma auki, ja pohjia piirtämään...

Kivaa tiistaita jokaiselle!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi!