13 huhtikuuta 2012

Mainostaulu

Osallistuin naistenpäivän aikaan paikalliseen tapahtumaan, jossa yrittäjät esittelivät tuotteitaan ja palveluitaan. Mukana oli käsityöläisiä, sisustustuotteita, kosmetiikkaa, lastenvaatteita jne. Tein tapahtumaa varten pari mainostaulua, koska en ole vielä tähän päivään mennessä painattanut mitään kunnon esitettä tms. vaan tehnyt kaikki mainokseni itse, käyntikortteja lukuunottamatta. Aikaa oli pari tuntia (ai miten niin viime tipassa, taas...), ja materiaalit oli löydyttävä omasta askarteluhuoneesta.
Tällaisen väkästin.

Ennen kuvaa ei ole (en ehtinyt kiireessä ottaa), mutta kyseessä oli kirpparilta ostettu maisemataulu, jossa pellavakankaan tilalla oli mustaa samettia, ja kehykset olivat kullan väriset.
Purin kapistuksen osiin, ja liimasin taulun päälle sivun vanhasta nuottivihosta. Mustan sametin revin irti ja tilalle kuumaliimasin pellavaa. Kehyksiin hangen päällä mustaa spraymaalia, ja käyntikortit roikkumaan juuttinarulla. Ja vot, mainostaulu oli valmis. Hintaa tuli 6 € eli sen mitä taulu kirpparilla maksoi.
Mielestäni oikein oiva käsityöläistapahtumaan, ja ainakin itseni näköinen. Täytyisi kuitenkin panostaa jossain vaiheessa kunnon mainoksiin... ehkä. Taulusta piti tulla jotain ihan muuta, mutta kirpparilla oli kasapäin samoja tauluja, joten ehkä haen näitä pari lisää ja toteutan alkuperäisen idean.

Hei, se on perjantai!!8 kommenttia:

 1. tuo on taidetta ! tosi hieno ! kuumaliimaa ja mustaa spraymaalia kun löytyis aina varaston hyllyltä, niin ei ois huolen häivää , niin ja valkosta maalia ;)
  perjantai on ja yöksi töihin :(
  hyvää viikonloppua sulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos :) Kuumaliima on kova sana! Hyvää työyötä sinulle, ja hyvät viikonloput!

   Poista
 2. Löysin tuolta Maitolaiturin Hilman kautta tieni blogiisi ♥
  Täälläpä on ihanaa - liityn ilman muuta lukijajoukkoon :) ♥Ulla

  VastaaPoista
 3. Very beautiful blog, i'll deffinately follow. :)
  Greetings from Estonia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi, you are most welcome Liisi! Your blog looks very lovely and cosy :)

   Poista
 4. Jotain kautta tänne kauniiseen blogiisi löysin.
  Jään myös heti lukijaksi.:)

  VastaaPoista
 5. Mukavaa kun löysin tänne Christina! Tervetuloa!

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!