25 huhtikuuta 2012

Perustavaa laatua

Blogeissa on pääsääntöisesti kauniita kuvia kauniista kodeista, suloisista lapsista, reippaista kätevistä emännistä, joilla on monta pullaa saman aikaisesti uunissa ja seitsemän rautaa tulessa. Toki juu näin, ja näitä kuviahan kaikki haluavat katsella. Näitä kuvia itsekin (yritän) tänne saada... Välillä kyllä mietityttää miten ihmeessä te kätevät emännät jaksatte ja ehditte, mutta niinhän minullekin läheiset ihmiset (äitini) aina sanoo... Ihmettelen vaan mistähän syystä. Tuntuu, että töiden ja pakollisten kotihommien jälkeen ei aikaa jää näpertelylle ja touhuilulle vaan taju, tai ainakin ymmärrys, on poissa sen jälkeen kun lapset ovat unessa. Olen keskeneräisten projektien mestari ja niiden määrä on kuin pohjaton kaivo. Ideoita sinkoilee, ja hommia aletaan, mutta ennen kuin edelliset saadaan valmiiksi, on jo uutta aloitettu.

Nettiä selaillessani löysin Katja Ståhlin blogin Perustavaa laatua. Tykkään kovasti Katjan mediapersoonasta, muusta on vaikea sanoa kun en häntä tunne, ja blogissaan hän tuo sarkastisesti esiin mielestäni juuri tuon kätevä emäntä -teeman. Lukekaahan itse! Tekstit upposivat ainakin minuun, ja luin ne tyrskähdellen :) Ja varmasti jatkan lukemista vastakin. Ihana Katja!
Kengät ovat odottaneet kohta puoli vuotta kunnostukseen ja korjaukseen pääsyä... Odottanevat vielä toiset samanmoiset. Mutta eikö olekin mageet! Ostin ne vitosella kirpparilta, puoli vuotta sitten. :)

Jatketaanhan kätevinä tai vähemmän kätevinä oloa! Se on moro!

6 kommenttia:

 1. kyllä sitä on välillä kätevyys kaukana ja sohova on maailman paras paikka,
  jotkut kuvathan on helppo näpsästä , ko kaaos jää kuvien ulkopuolelle;)

  VastaaPoista
 2. Eikö vaan olekin :) Joskus olen meinannut tehdä postauksen kodin kaaoksesta ;)

  VastaaPoista
 3. Itse en lue lainkaan tuollaisia "auvoisia" blogeja. Mutta siksi onkin hyvä, että blogeja on moneen lähtöön ja jokainen voi valita mieleisensä :)

  Tykkään kovasti Ståhlista, kiitos vinkistä, käynkin heti lukaisemassa. Mukavaa viikonlopun odotusta!

  VastaaPoista
 4. Sehän se kiva onkin, että laajasta valikoimasta voi mieleisensä valita! Kivaa tulevaa viikonloppua myös sinulle!

  VastaaPoista
 5. Pakko vielä kommentoida, että aivan loistava se Ståhlin blogi!

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!