29 huhtikuuta 2012


Yrtit pikku kipposissaan kasvavat sinnikkäästi. Tämä on ihka ensimmäinen kerta kun saan yrtit kasvamaan siemenistä saakka! Kun kasvihuone jossain vaiheessa valmistuu, taidan sinne kuitenkin ostaa valmiit alut, ja ensi vuonna sitten laitetaan homma käyntiin ihan tosissaan!
Vapun juoma laitettiin perjantaina alulle, ja eilen pullotettiin. Pikku neidin kanssa tehtiin pulloihin etiketit. Panttikorkilliset mies osti taannoin kirpparilta, nyt vasta ensimmäisen kerran saivat täytettä. Puhtaiksi saatiin kunnon kuurauksella ja keittämisellä.

Hurjan ahkera viikonloppu takana ja huomenna vapaa päivä! Aurinko on jättänyt merkkinsä kasvoihin. Kesä taitaa sittenkin tulla tänäkin vuonna!

2 kommenttia:

 1. onpa siellä komea simapullokokoelma :)
  munkin täytyy vielä joskus kunnostautua ja tehdä itse simaa, mutta kun anoppi on aina tehny meillekin, niin ei oo tarvinnu... tänä vuonna tosin sain työkaverilta yhden pullon maistiaisiksi.
  Hauskaa vappua teille ! kyllä se täälläki kesä tullee, enää polviin asti pihalla lunta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensimmäistä kertaa meilläkin tehtiin! Sehän olikin ihan yksinkertaine homma! Toivotaan sinne nyt oikein kirkkaita ja lämpimiä säteiä, että pääsisitte tekin kinoksista! Kivat vaput sinne myös!

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!