12 kesäkuuta 2012

Makkarin tapetti


No niin. Reipas vuosi on asumista tässä kodissa takana ja ensimmäiset tapskukirjat on kannettu kotiin. Yllättävän pitkä aika muuten...

Makuuhuoneen ikkunaseinään haluan tapetin ja tyylilleni uskollisena, sen olisi oltava seinässä mieluiten lähiaikoina. Kesä on ilmiselvästi saanut pääni sekaisin, ja kävin katsomassa romanttishenkisiä tapetteja (!). Ruusut ja linnut jätin kuitenkin suosista kauppaan, tiedän etteivät ne talvipakkasella enää miellytä silmääni.

Kotiin toin mallattavaksi muutamia, tässä vaihtoehdot. Mallia ruotsalainen Borås, ja kuvat nappailin ympäriinsä. Tämä ensimmäinen makkari on niin mua, tai siis meitä :)

Minkä sinä valkkaisit?


press image
Borås / Ornament


press image
Borås / Vintage


Borås / Falsterbo


Borås / Karlsund


5 kommenttia:

 1. Tapettien valinta on tosi vaikeaa,kokemusta on !
  Ehkä ottaisin tuon Falsterbon, tosin minulle ehkä liian tumma pohja...toivottavasti osaat päättää kivan tapetin teille :)
  Mukavaa viikon jatkoa:)

  VastaaPoista
 2. Itselle tapetin valkkaaminen tuntuu ylivoimaisen vaikealta... Mua kyllä kutkuttaa tuo ensimmäinen, mutta hain silti vielä tänään muitakin vaihtoehtoja :D Mahtaako tästä tulla mitään?! Jos omistaisin mummon mökin, laittaisin sinne ilosta vinkuen tuon mustapohjaisen Falsterbon!

  VastaaPoista
 3. Borås tapeteissa on paljon kivoja malleja. Näistä esimerkeistä se Vintage miellyttää eniten silmää, vaikka kokonaisuus onkin ehkä liian harmaavoittoinen minun makuun. Tapetin valinta ON vaikeaa - vaihtoehtoja tuntuu olevan liikaa, tai sitten liian vähän ;). Mutta kyllä sen tietää ja tuntee kun oikea osuu kohdalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vintagen tekstitapetti on luonnossa beigempi muistuttaa vanhaa kulahatnutta paperia. Kiva on, mutta liian vaalea mun tarkoitukseen! Ei lähtenyt näistä mitään tilaukseen, joten vielä etsinnässä juuri se oikea... :)

   Poista
 4. Borås vintage mallisto on ihana :) Haaveilen tuosta tapetista työhuoneeseen :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!