09 elokuuta 2012

No ne söpöydet

Viime postauksessa lupasin kuvia meidän ihanuuksista. No tässä niitä nyt sitten olisi.

Tarinahan on seuraava: keväällä isäntä rakensi jo olemassa olevan pupulan viereen rakennusajalta jääneistä roskalaudoista kanAlan. Neidit maalasivat kanalan samanväriseksi kuin talomme. Pupulaan muutti kaksi kesäkania ja kanalaan piti tulla kanoja. No, varatut kanat jäivät hakematta, ja hyvä niin, koska eläinkantamme lisääntyi silmissä erään Naantalin reissun aikana.


Tällainen karvakasa löytyi häkin sisällä olevasta puumajasta... Kappas, neiti Rinkeli taisikin olla herra Rinkeli. Arvaatte kuinka nopsaan viuhahti valkoinen isäntä takaisin talvikotiinsa : ) 

Uusia kesäasukkaita tuli sitten kuusi kappaletta, ja hienosti äiti-Lotta niitä hoiti. Lasten kanssa jännitettiin jäävätkö kaikki henkiin. Pikku hiljaa pikkuiset tulivat rohkeammiksi ja lähtivät ensimmäisille tutkimusrektille pesänsä ulkopuolelle.


Ja sitten koitti aika kun pikkuisia sai alkaa paijata ja ottaa syliin <3Nyt pikkuiset ovat jo viiden viikon ikäisiä. Suloisiahan ne ovat kuin mitkä, mutta väistämättä kesä on jossain kohtaa ohi, ja puput täytyy saada sisätiloihin. Sisälle itse emme voi niitä ottaa, ja kovasti olemme yrittäneet löytää vauvoille uusia koteja. Itse pidämme äiti-Lotan ja kaksi tyttöä. Niille rakennetaan sivurakennukseen talviasunto, ja keväällä pääsevät sitten takaisin reilun kokoiseen piha-aitaukseen.

Olivathan nämä sen päiväset vahinkolapset, mutta toisaalta olen onnellinen, että tytöt ovat saaneet tällaisen kokemuksen. Ihan haltioissaan ovat olleet <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi!