13 elokuuta 2012

Paluu arkeen

Niin se vaan pitkäkin loma loppuu aikanaan. Muutaman päivän tein töitä loman keskellä, ja taas jatkettiin. Nyt lapset ovat koulussa ja eskarissa, ja minäkin töiden äärellä.

Muutoksia syksyyn tuo eskarilaisen nelituntinen päivä, ja sitä kautta myös äidin nelituntinen työpäivä! Teimme keväällä päätöksen, että lyhennän työpäivää siten, että eskarilainen voi tulla kotiin varsinaisen esikoulun päätyttyä. Uusi lyhyt työaika vaatii entistä tehokkaampaa ajankäyttöä. Olen kuitenkin onnellinen, että meillä on mahdollisuus järjestää työkuviot siten, että olen kotona myös koululaisen tullessa kotiin koulusta. Ainakin tämä vuosi mennään näin.

Lomalla sain raivattua ja siivottua työhuoneeni, josta on enemmän ja enemmän alkanut muodostua myös askartelutila. Työhuoneeni sijaitsee autotallirakennuksen yhteydessä, joten tänne voi huoletta jättää työt ja askartelut levälleen odottamaan eikä sekaiset pöydät ole silmissä kaikenaikaa.

Sitten ei muuta kun niiden töiden pariin! Reipasta maanantaita kaikille!

4 kommenttia:

 1. Hienot ja tilavat työskentelytilat!
  Meillä poika aloittaa huomenna ekan ja meillä on myös hoitoasiat ratkaistu niin, että teen 18h työviikkoa. Sopii mulle! :)
  Sulla on kyllä ihana blogi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis :) Kyllä se neljän tunnin työpäivä eilen tuntui lyhyeltä, mutta silti hyvä ratkaisu!

   Poista
 2. Hieno työ-askarointihuone!

  Minäkin olen aina tehnyt niin lyhyttä työpäivää kuin mahdollista, niin ei koululaisten ole tarvinnut olla iltapäivisin hoidossa koulun jälkeen. Vieläkin on mukava olla kotona, kun lapset tulee koulusta, vaikka vanhin on jo lukiossa. Kesänkin nuorin koululainen sai lomailla kokonaan kotona, kun tein töitä iltaisin ja muutamana viikonloppuna. Onni tosiaan että se on ollut mahdollista:)

  Työniloa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Askarointihuone vaatisi kyllä taas imurin taluttamista viikonlopun askartelujen jälkeen :) On se onni kun saa tehdä töitä kotoa käsin ja vielä lyhyttä työpäivää! Välillä joutuu ilta- tai viikonloppuhommiin tosin, mutta pääsääntöisesti mennään aamupäivävuorolla!
   Työniloa sullekin!

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!