14 elokuuta 2012

Uudistetusta makkarista pari kuvaa


Kesäkuussa uudistettiin vähän makuuhuoneen ilmettä. Halusin korkeaan ikkunaiseinään tumman ja näyttävän tapetin, mutta mieleistä ei tuntunut löytyvän. Tai olisi löytynyt, mutta en ollut tähän hätään valmis maksamaan huikeita summia niistä ihanuuksista joista oikeasti haaveilin.

Sanon aina asiakkaille, että älkää valitako tapetteja sillä perusteella mitä löytyy rautakaupan hyllystä valmiina, vaan selatkaa kirjoja ja valitakaa tapetti jonka oikeasti haluatte. Tilaustapetitkin tulevat nykyään aikas nopsasti.

No, itse sitten kolusin kaikki lähimaaston rautakauppojen hyllyt :) ja päädyin mustapohjaiseen tapettiin jossa beigen/hopean värisiä kuvioita. Samaa tapettia laitettiin erään asiaakkan kotiin kolmisen vuotta sitten, ja mietin "voinko" laittaa itselleni samaa :/ Mutta tämä oli käsillä olevista vaihtoehdoista paras, joten sitä ostin.
Ja olen ollut ratkaisuun tyytyväinen.

Kalustejärjestys ja tekstiilit ovat pitkälti samat kuin ennenkin, mutta sängynpäädyn verhoilin uudelleen ja laskosverhot värjäsin.
Niistä myöhemmin.

Perhekoira mököttää, koska ruoka-aika on mennyt kuvausvaiheessa jo puolituntia yli normaalin! Miettikää mitä vääryyttä :D

Ihanaa aurinko paistaa!

9 kommenttia:

 1. Kaunista ! Että tuo harmaa sohva näyttää upealle, oon jo pitemmän aikaa harkinnut ikean reissua, jotta saisin uudet pääliset. Muutenkin tykkään just tuosta harmaasta, mikä teilläkin on yleis-ilmeenä.
  Ihanaa ja aurinkoista viikkoa sinulle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ostettiin tuo harmaa päällinen ennen joulua kun haluttiin vähän väriä valjun ja jo kaameaksi menneen valkoisen päällisen tilalle. Ollaan tykätty hirmuisesti! On pysynyt jotenkin kuosissaankin paljon paremmin kuin valkoinen :)
   Kivaa viikkoa sinullekin :)

   Poista
 2. Mie kans tykkään teidän tyylistä vai onko se sun tyyli ;) Mahtavasti tapettiseinä näkyy viereiseen huoneeseen ! Hyvä valinta ! Kivaa viikon jatkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se minä taidan olla joka meillä päätökset sisustuksen suhteen tekee, mutta yritän aina kysyä myös miehen mielipidettä ;) Kiitos kommentista, ja mukavaa viikkoa sinne myös :)

   Poista
 3. Kaunista! Ihanasti puun sävyt pehmentää harmaa-valkoisuutta. Upeat sävyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Tykkään itsekin kovasti tuosta konjakin ruskeasta. Nojatuoli on isoäidin vanha ja se käy mielestäni huoneen tyyliin nyt kivasti!

   Poista
 4. Minä pidin tänään tuota harmaata päällistä ikeassa kädessä ja pähkäilin ostaako vai eikö. Tykkään siitä, ihan hirmusesti, mutta pelkään sopiiko se meille, vai onko liian tumma? Siirtäisin siis yläaulasta ektorpin alas ja alakerran sohvan ylös.. :)
  Voi kun se näyttää teillä hyvältä!

  VastaaPoista
 5. Vaaleassa ympäristössä harmaa antaa kivaa kontrastia ja ryhtiä, tykkään kyllä itsekin siitä :) Kiitos kommentista!

  VastaaPoista
 6. Kivannäköinen makuuhuone teillä ja pidän myös tuosta vahvasti kuvioidusta tapetista. Kaikki nuo kehystetyt kuvat seinälle aseteltuna tuovat kanssa kivasti lisäilmettä makuuhuoneeseen. Ja toi vanha puuovi, se on kaunis :-)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!