24 syyskuuta 2012

Loppisfynd

 
Eilistä sateista sunnuntaita vietettiin sisäpuuhissa. Pelailtiin ja rakennettiin junarataa pienemmän kanssa sekä askarreltiin. Ruokailutilan kaapin oviin pujoteltiin pihlajanmarjoista somat kranssit. Iskä teki jälleen ihanaa lihapataa, perhekoira suoritti laadunvalvontaa.
 
Viikonloppusiivouksen ohessa vanhat kalusteet tekivät tilaa uudelle tulokkaalle, uusimmalle kirppislöydölleni. Pitkään himoittu ja etsitty kaappivanhus löytyi naapurikylästä ja rahapussille sopivaan hintaan. Myös suloinen höyhenkranssi samaiselta kirppikseltä ja kylältä. En voi olla huokailematta katsellessani uutta silmäterääni. Rakastan kaappia jo nyt, vaikka olemme tunteneet vasta kolme vuorokautta!
 
Reipasta viikon alkua kaikille!
Lukijoita on jo vaikka kuinka, hip hei! Tervetuloa ihan jokaiselle! On ilo huomata, että en kirjottele vain itselleni!
 
 

4 kommenttia:

 1. Ihailin tuota sun valkeaa kaappia, mulla on vanha tummanruskeä kaappi, jota välistä oon haaveillu maalaavani , mutta jotenki se tuntuu liian työläältä.
  Kivat pikku marjakranssit, niihin munki voimat vois nyt riittää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaalea kaappi on uusvanha Nordalin kaappi. Lasten isomummi aina ihmettelee meillä käydessään, että kuinka en vieläkään ole maalannut kaappia kun on päässyt niin pahasti rapistumaan :) Voimia sinulle Riikka kovasti!!

   Poista
 2. Ihanat kaapit kumpikin ja kauniin rauhallinen tunnelma olohuoneen kuvissa junat mukaan lukien:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Olohuoneleikit taitaa olla niitä parhaita, varsinkin majanrakennukset!

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!