15 lokakuuta 2012

Mihin tämä aika oikein menee?

Kiirettä on pitänyt töissä, ja kotirintamalla ihan yhtä lailla. Toisaalta syksyn lisääntyvä pimeys on tuonut mukanaan myös syysväsyn enkä olen jaksanut viikonloppuinakaan tarttua kameraan. Pahoittelut tästä laiskasta päivittelystä... Onneksi loppuviikko on lapsilla syyslomaa, jolloin vaihdamme maisemaa hetkeksi.
 
Kasvihuone on jo muutama viikko sitten saatu talvikuntoon. Ulkoverhoilu sekä tiilikatto on naputeltu kasaan ja maalattu. Oveksi asennettiin vanha sisustusovi sisältä, muutakaan kun ei tähän hätään löydetty. Ovi oli vain pientä lyhennystä vaille täydellisen kokoinen, ja värinenkin. Ovi käsiteltiin mattapintaisella lakalla, jotta vanha puupinta kestää säiden vaihtelut. Saatan vetää siihen keväällä vielä venelakan pintaan. Kasvihuoneen sisäosat jätettiin suosilla rakennettaviksi keväällä ja sisälle kannettiin talvisäilöön pihakalusteita.
 
Kasvihuoneen eteen teimme äitini kanssa puolikaaren mallisen pation vanhoista tiilistä, jotka hankin omasta kylästä kesällä. Viime viikolla löysin kirpparin kautta vielä lisää vanhoja tiiliä sisätilan lattiaan, mutta niiden asennus jää keväälle. Myös sokkelin maalaus jäi kevätpuhteiksi.
 
Nyt valitettavasti vielä vanhoja työvaiheen kuvia, ajalta jolloin vielä paistoi aurinko.
 
Täytyy taas rientää!
 
Reipasta uutta viikkoa, ja tervetuloa uusille lukijoille!!
 
 
 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi!