29 lokakuuta 2012

Raikasta ilmaa!

En muista koskaan olleeni näin puhki, poikki ja väsynyt syksyn pimeydestä ja sateista! Minähän olen syksyihminen, hyvänen aika! Ei olisi voinut parempaan saumaan tulla maiseman ja mielen valkaisevat lumisateet, sain niistä ihan hirmuisesti energiaa!
 
Onko Sinulla ollut vaikeuksia kestää ainaisia vesisateita ja pimeyttä?
 
Ihanassa säässä on ollut mukava ulkoilla, ja kamerankin jaksoin kaivaa pitkästä aikaa naftaliista, tosin silläkin taitaa olla syysväsy, akku nimittäin loppui ennen kuin pääsin edes kunnolla kuvaamisen alkuun :) Aurinko ei aamusta vielä paistanut, mutta ilma oli raikas ja kuulakas. Vedin raikasta ilmaa keuhkoihin monen päivän ja viikon edestä.
 
Pitkän mallinen tonttimme rajautuu kahdelta sivulta peltoon, ja toisella pitkällä sivulla kulkee joki, mikä heinä-elokuussa tunnetaan paremminkin nimellä mutaoja. Nyt syksyn sateiden johdosta vettä on joessa virrannut kunnolla, ja jossain vaiheessa ajattelimme vesirajan nousevan jopa pihaan saakka. Onneksi sentään ei.
 
Voi kun tämä valkeus olisi pysyvää...
 
 
Mukavaa viikkoa kaikille!
 
 
 


6 kommenttia:

 1. Toivotaan todella että lumipeite on ja pysyy.
  Itse en ole lainkaan syksyn ihminen joten jokavuosi tuntuu syksyn pimeys ja sateet painavan entistä enemmän hartioita kumaraan... meitä on moneksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koitetaan pitää päät pystyssä :) Täällä ainakin lumiset maisemat ovat muuttuneet jäisiksi teiksi... Pirteää viikkoa!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos :) Perhekoira on aina tapahtumien keskipisteessä! Taisi olla makkarat mielessä tuossa nuotion vieressä ;)

   Poista
 3. Ensimmäistä kertaa täällä taidan kommentoida, mutta kaunista blogiasi olen seuraillut "sivusta" pidemmän aikaa.. Hurjan ihanalta näyttää teillä kotona ja visuaalista silmää sinulla kyllä todella on! Kauniita, kauniita kuvia, oi!
  Tämä pimeys ja vuodenaika on oikein jokavuotinen analysoinnin paikka itselläkin.. miksi en tykkää, kun sopeuduttavakin olisi.. Omakotitaloasujana löydän jotain hyvää sentään, nimittäin pienempiä lämmityskustannuksiahan tämä tietää (pieni lohtu sekin:) ). Valon ystävä olen ja kirkasvalolappuakin harkitsen vakavasti.. Kynttilöitä poltetaan kiloittain, mutta sitä piristävää vaikutustahan ei niistä saa..mutta ovat kuitenkin ihania!
  Kaikesta huolimatta oikein ihanaa ja tunnelmallista viikonloppua!
  ps. meilläkin tontin reunalla virtaa joki, jossa tänä syksynä on kohissut kovaa..
  terveisin Niina valkeakoskelta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoistasi Niina! Kirkasvalolamppua täytyisi ihan tosissaan kyllä kokeilla joskus, siitä on kuulemma apua. Kynttilät ja takkatuli saavat korvata lampun puutteen :) Vai että saman kylän tyttöjä ollaan :) Kiva kun käyt lueskelemassa. Yritän joulua kohti hieman tsempata tätä kirjoitustahtia ;)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!