07 marraskuuta 2012

Pitkäjänteistä sisustamista

 
Kerroin täällä alkusyksystä tekemästäni kirppislöydöstä. Samalta myyjältä lähti mukaan myös tämä toinen aarre, vanha lipasto, jollaisesta olen myös pidemmän aikaa haaveillut.
 
Kuukauden pari lipasto majaili makuuhuoneen seinustalla tyhjänä, koska saamaton ja laiska sisustaja ei jaksanut miettiä sille lopullista sijoituspaikkaa. Kuukauden päästä huonekalujen ja tilpehöörien on oltava ojennuksessa, joten lipasto nostettiin pari viikkoa sitten toiselle seinustalle. Sanoin miehelleni, että olkoon nyt tuossa pari viikkoa. Jep, pitkäjänteistä.
 
Vanhassa talossa meillä oli lastenhuoneita ja keittiötä lukuunottamatta pitkät silkkiverhot joka ikkunassa. Uudessa talossa halusin niistä eroon, kunnes taas olen alkanut kaivata niitä takaisin. Nämä hiekan väriset Lennolin silkkiverhot ovat olleet mummulassa lainassa, mutta niiden jäätyä siellä ylimääräisiksi nakkasin ne makkarin parioviin. Olkoon nekin nyt siinä pari viikkoa :) Mietin vielä tykkäänkö niistä tässä vai en...
 
Myös vanhaan taloon teetetty suurikokoinen canvas-taulu lapsosista on ollut vailla paikkaa täällä uudessa kodissa. Nyt se on laitettu tällä kertaa makuuhuoneeseen, ja sekin saa olla siinä kunnes taas roudaan sen jonnekin muualle. Kuva on niin kaunis ja siinä on ihana tunnelma, joten jossain sen on oltava näytillä. Ja mikäs sen ihanampaa on kuin herätessään nähdä heti jättikokoiset kullanmurut ;) 
 
Pitkäjänteisiä sisustushetkiä teille kaikille <3
 
 
 

(polleltakin on jalka poikki... )


6 kommenttia:

 1. Voi miten suloinen tuo taulu. Kyllä sen täytyy ollakin esillä! Meilläkin on hyllyssä polle, jonka jalka on poikki (taas yksi palloleikki sisätiloissa). On pitänyt liimata jalka kuntoon, mutta pitkissä kantimissa on jotkin asiat juu ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän pollen jalka on ollut katki on ihan alkumetreiltä... Tais olla jo liikkeessä mutta en huomannut :/ Mies korjasi sen jo kerran purkalla, mutta liitos ei kestänyt ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään myös kovasti! Kun vain ehtisin miettiä sille "lopullisen" paikan :)

   Poista
 3. Meiltäkin löytyy samainen pentik-heppa valkoisena. Raukkaparalta puuttuu toinen korva, mutta ei haittaa yhtään.
  Lipasto on ihana. Juuri passeli vaikka ihanimmille alusvaatteille. Löytöjen löytö tosiaan!

  Terkuin Niina:)

  VastaaPoista
 4. Korvapuoli-polle on vain uniikki :) Saa nähdä mitä lipastoon loppujen lopuksi päätyy. Nyt siellä on ompeluksia ja neulomuksia. Laatikot vain tuppaavat haista tunkkaiselle ja sillä en ole vaatteita viitsinyt sinne laitella. Täytyisi tutustua miten saan vanhan puun tuoksun pois...

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!