23 joulukuuta 2012

Joulun odotusta

Joulusiivoukset tehty, lahja hankittu ja joulurauhaan laskeutuminen voi alkaa. Eilen aamuhämärässä sytytin takan ja nautin hetken hiljaisuudesta kun muut vielä nukkuivat. Katselin ympärilleni kameran linssin takaa, ja nappasin teillekin meidän joulun odotuksen tunnelmasta pari kuvaa.
 
Aamupalan jälkeen kuusi sai ylleen koristeensa. Päivä kului rentoillessa perjantaisen siivousurakan jälkeen. Tänään sunnuntaina on luvassa leipomuksia ja joulukukkasten vientiä. Aattona pääsemme nauttimaan herkuista mummon joulupöytään ja joulupäivänä tunnelmoimaan mummulan rauhaan.
 
 


Uusia kuusenkoristeita ostin Tallinnan reissulta. Nämä kauniit enkelit löytyivät eilen tyttöjen joulusukista. Kauniit lasikoristeet ovat sekä Perfect Homen että Shishin.
  
Tunnelmallista ja rentouttavaa joulun odotusta!

4 kommenttia:

 1. kaunis koti ja voi miten ihana enkeli!
  oikein Ihanaa Joulunaikaa :)

  VastaaPoista
 2. Kauniisti koristeltu koti --- rauhallinen joulutunnelma välittyy kuvistasi. Nyt toivottelen onnea ja kaikkea hyvää uuteen vuoteen!

  VastaaPoista
 3. ONNEA JA VALOA UUTEEN ALKANEESEEN VUOTEEN!
  - ♥ -

  VastaaPoista
 4. Kiiiiiitos kommenteistanne riikka, vaahtokarkki ja tittarus!!! Häpeästä kyyristelen kun en ole aiemmin teille tänne vastannut... Muutenkin ollut vähän hiljaista täällä blogissa...

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!