22 tammikuuta 2013

Paperiaskarteluja


Eskarilaisen 6-vuotissynttärit jäivät joulukuussa joulutohinoiden ja muiden kiireiden jalkoihin, ja nyt tulevana pyhänä on sitten vihdoin odotettujen kaverisynttäreiden aika.

Lähdin eilen etsiskelemään neidolle sopivaa kutsukorttipohjaa netistä, ja päädyin Annen supersuloisen blogin kautta uskomattoman taitavan naisen Delphine Doreaun sivustoille. Koukutuin taivaallisen ihastuttavista kuvituksista ja paperiaskarteluista samantien! Ihanan helposti saa kauniita juttuja aikaiseksi. Kaupasta hieman paksumpaa paperia, tulostin laulamaan ja loppu onkin saksien ja liiman kanssa hommailua. Helppoa ja nopeaa, tykkään hirmuisesti!!Kutsukorttipohjana käytettiin ihan tavallista kuvaa, johon kirjoitettin koneella teksti. Tulostetut kortit rullatiin, ja käärön ympärille kiedottiin vaaleanpunaista silkkinauhaa. Käärön päälle liimattiin vielä nimikortti.


Kutsukortin lisäksi tulostelin samoilta sivuilta erilaisia hauskoja figuureita, joita aion käyttää juhlakoristeluissa.
Samainen taiteilija tekee myös tällaisia ihastuttavia kalenterisivuja. Tulostin keittiön liitutauluseinälle tammikuun allakan. 


Saa nähdä millainen kokonaisuus näistä saadaan sunnuntaiksi kasaan : )

Kivaa tiistaipäivän jatkoa!6 kommenttia:

 1. Löysitpä kivoja ideoita. Näyttää tosi hyvältä ja aina on iso plussa, jos toteutus on helppo. Mukavia juhlia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolta blogista löytyy vielä vaikka mitä muuta ihanaa! Ja kyllä vain toteutuksen täytyy olla helppoa, ei sitä muuten ehtisi :) Kiitos, koitetaan juhlia kunnolla :)

   Poista
 2. Kiitos linkkivinkistä! Aivan ihania koristeluideoita!

  VastaaPoista
 3. Jostain tupsahdin tänne blogiisi ja taidan jäädä seurailemaan:) Ihania juttuja!

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!