16 helmikuuta 2013

Lehtijuttu - Meidän Talo

 
Viime viikolla ilmestyneessä Meidän Talo -lehden helmikuun nummerossa on nyt sitten juttu meidän mökistä. Ihan vallan kanteen oli laitettu ;)  
 
Juttua oli ihan mielenkiintoista tehdä ja Tanja-toimittajaan mukava tutustua. Kivasti olet Tanja kirjoittanut, kiitos siitä :) Näin etukäteen kaikki kuvaajan ottamat kuvat, ja mielestäni juuri kaksi kauneita on jätetty jutusta pois, mutta ovatpahan meidän perhealbumissa ;) Tietenkään eivät kaikki mahtuneet lehden sivuille. Jännä juttu sinänsä, että etukäteen kerroin, että itse en halua olla lainkaan kuvissa, ja nyt sitten loppujen lopuksi aika monessakin lehden sivuilla... :)
 
Tanja käsittääkseni etsiskelee koko ajan ihania ja kauniita koteja lehtien sivuille, joten laita viestiä hänelle jos oma kotisi tai ystäväsi koti huutelee kuvaajaa ja toimittajaa kaffekupposelle! Tanjan yhteystiedot löydät täältä!
 
Itse laitoin "vahingon" jo heti kiertämään ja vinkkasin siskoni ja ystäväni kauniista kodeista ;)
 10 kommenttia:

 1. Wau, onneksi olkoon! Teillä on kyllä niin upeasti yhdistelty modernia mustavalkoisuutta ja kauniita vanhoja puupintoja. Harmi vain, että jutun kuvat ja sisältö eivät ihan vastanneet odotuksiasi. Ymmärrän hyvin, koti on niin henkilökohtainen juttu ja sen itse aina näkee tietyllä tavalla..

  Iloa tähän viikonloppuun! <3

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos paljon! Täytyy kyllä tarkentaa, että toki olin tyytyväinen juttuun ja ihaniin ammattilaisen ottamiin kuviin! Niitä kun ei ihan joka päivä ole mahdollista saada :) Lehden toimitushan se aina valkkaa esille tulevat kuvat. Juttu oli mielestäni tosi kivasti kirjoitettu!

  VastaaPoista
 3. Onnittelut!! Tuntuu kuitenkin olevan yleistä että lehden toimituksella ja kodin omistajalla on erilaiset näkemykset niistä "parhaista paloista". Ihan samanlaisia tunteita oli eräällä ystävälläni jonka koti esiteltiin lehdessä vähän aikaa sitten. Täytyykin etsiä tuo lehti käsiini, sen verran uteliaisuus heräsi :)

  VastaaPoista
 4. Onnea lehtijutusta! Pitääkin käydä ostamassa ja tutustua tarkemmin:)

  VastaaPoista
 5. Heipsan ja kiitos! Minä voin sen verran valaista asiaa, että näin toimittajana minä en päätä mitkä kuvat tulevat lehden sivuille (tarkennuksena siis tämä vain) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, näinhän se on, että toimitus valitsee. Ja sehäm on ihan makukysymys mitä kukin pitää parhaimpana kuvana ;) Itse sitä kai katselisi lehdestä ennemmin kuvaa antiikkikaapista kuin itsestä :D

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!