17 helmikuuta 2013

Sunnuntain juhlaa

Tänään juhlimme tätini ja hänen miehensä 50-vuotishääpäivää. Juhlapariskunta saapui Englannista talviseen Suomeen viettämään juhliaan, koska ovat täällä 50 vuotta sitten avioituneet. Se on kyllä huisan pitkä aika!! Oli niin hauska nähdä jälleen ihania sukulaisia!
 
Juhlapaikkana oli Lempäälässä sijaitseva Vaihmalan Hovi. Keskellä maalaismaisemia järven rannalla sijaitseva hotelli-ravintola on erittäin kauniiksi laitettu ja hyvin viihtyisä rentoutumispaikka kauniine puutarhoineen ja puitteineen. Täältä kotoa me pääsemme ajelemaan Vaihmalaan romanttisesti hiekkatietä pitkin. Bistrosta saa mm. makoisia siipiä ja Viikinkikellarin puolelta mahtavia á la carte ruokia. Tarjolla on myös erilaisia hoitoja day-span puolella. Vaihmalassa on mukava piipahtaa silloin tällöin luonaalla työpäivän lomassa tai iltaa istumassa ystävien kanssa. Ihan mahtis paikka, mun suosikki tällä hetkellä ehdottomasti!
 
 
 
Putiikkissa on myynnissä mm. Lexingtonin, Riviera Maisonin, Comptoir de Famille ym. tuotteita, joten se ei yhtään vähennä ihastustani paikkaan :) Tänään mukaan tarttui putiikista ihkis huivi kevään väreissä.
 

 
Keittiöstä tulevan huumaavan tuoksun perusteella miehen ja lasten tekemät suklaacookiet ovat valmiit, joten nyt nauttimaan niistä kylmän maidon kanssa :)
 
Mukavaa alkavaa viikkoa!
 

2 kommenttia:

  1. Uskomatonta että tuollainen paikka on minulta mennyt ihan ohi. Siis lapsuuteni lomat olen kaikki viettänyt Kangasalalla ja äitini siellä nykyisin asuukin. Sukulaisiakin asuisi Lempäälässä.... Seuraavalla Kangasala visiitillä on siis reissu tiedossa;) Siis ihan jo tuon putiikin takia. Kiitos maailmani valaisemisesta;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa tosiaan poiketa! Meidän lapsuudessamme paikkaa ei toki ollut, vaikka rakennukset ovatkin olleet 1900-luvulta saakka olemassa. Nykyinen perheyritys on ollut tuossa kehittämässä paikkaa jo jonkin aikaa, olisko kymmenisen vuotta tai jopa reilut. Ihanan ovat paikasta tehneet!

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!