06 helmikuuta 2013

Tunnelmia viikonlopulta ja vastauksia

Niinhän siinä sitten kävi, että 6-vuotiskekkerit jouduttiin siirtämään juhlakalun sairastumisen vuoksi. Pöh. No, nyt olisi juhlat sitten lauantaina tiedossa. Ja luonnollisesti askartelut ja leipomiset tekemättä, kuinkas muutenkaan tällaiselta viimetipan tyypiltä :/
 
Kevään korvalla olen saanut taas hieman kodinlaitteluintoa takaisin. Vaihdoin olohuoneeseenkin talven jälkeen vähän "väriä" valkoisuuden tilalle. Selvästi en ole "liian" valkoisen sisustuksen ihmnen, vaan kaipaan ympärilleni lämpöä ja kontrasteja.  
 
Viikonloppuna paistettiin ensimmäiset laskiaispullat ja haaveiltiin Tilda-ompeluksista tyttöjen kanssa. Ei pelkoa, ei mulla taidot niihin riitä :) Mutta on mulla yksi ompeluprokkis työn alla... Siitä kuvia sitten myöhemmin JOS onnistuu ;)
 
 
Sain jo ajat sitten muutaman haasteen ihanilta lukijoiltani. Kiitos hirmuisesti niistä! Kuten huomaatte, olen äärettömän huono vastaamaan haasteisiin ja tunnustuksiin, mutta nyt otan itsenäni niskasta kiinni ja korjaan tilanteen.
 
Iilis ja Nainen talossa lähettivät minulle tällaisen New Blog Love -haasteen, jonka saa lähettää eteenpäin blogeille joilla on alle 200 lukijaa. Noh, totta kai olen myös surkea löytämään uusia blogeja, joten en varsinaisesti lähetä tätä haastetta eteenpäin, mutta vinkkaan tähän uusimmat ihanat tuttavuuteni. Katsii tsekata jollet ole jo näihin löytänyt!
 
Iilis - (jolta haasteen siis sain) - Aivan ihania ompeluksia ja käsitöitä, kadehtien katselen
Mopin kotona - kiitos kun löysit minut, niin minä löysin sinut - Kaunis koti ja ihania värkkäyksiä!
Molly´s - suomenruotsalainen kaunis maalaisromanttinen koti ja ihania huonekalutuunauksia
Marenkia ja mööpeleitä - ystäväni tuoreista tuorein blogi, kaunis koti ja ihania diy -juttuja


 
Villa Vaahtokarkki muisti minua visaisilla 11 kysymystä- haasteen kysymyksillään :)
 Tämä haaste on kiertänyt niin monessa blogissa jo, että en jaa sitä nyt enää eteenpäin.
 
1. Mikä on mielestäsi tärkein elämäntaito, jonka haluat/haluaisit lapsellesi välittää?
Elä elämääsi nyt. Älä murehdi tai valita pienistä asioista, elämä on liian lyhyt sellaiseen. Enjoy the little things. Raamatusta tuttu Kultainen sääntö "Kaikki, minkä tahdotte ihmisten tekevän teille, tehkää te heille.”  on myös sellainen minkä haluan lasteni pitävän mielessä.
 
2. Onko sinulla kodissasi mielestäsi jokin `sisustusklisee`, jos on, niin mikä?  
Hhhmm, voisikohan noita sisustarroja pitää jo sellaisena. Jos, niin sellaisia löytyy muutama. Yhtään enempää ei mahtuisikaan :)
 
3. Mikä on kodissasi kauneinta?
 Rakastan kotiamme täydestä sydämestäni, ja se on sisustuksineen sellainen missä on hyvä olla, mutta täytyy sanoa, että maisema pelloille ja ladoille on kaunein.
 
4. Mikä on epäesteettisin/ rumin asia tai esine kodissasi, jolle haluaisit tehdä jotakin?
 Heh, keittiössä altaan reunalla majaileva tiskiainepullo sekä muovinen tiskiharja ehdottomasti! Niiden "kaunistaminen" on ollut työn alla jo pitkän aikaa...
 
5. Oletko unelma-ammatissasi/ -työssäsi/ opiskeluopaikassasi?
 Nyt päästäänkin tähän ikuisuuskysymykseen... Sisustusala on unelmani, mutta yrittäjyys on alkanyt tökkiä :/ Loppukeväästä alkavan äitiysloman merkeissä olen unelma-"ammatissani" eli pääsen olemaan kotona lasten kanssa :) Siitä ajasta aion nauttia täysillä ja riittävän pitkään :)
 
6. Osaatko soittaa jotakin soitinta, jos osaat, mitä?
 Pianoa olen joskus soittanut, ja kissanpolkka sujuu edelleen :)
 
7. Sattuma vai tarkoitus?  
Tarkoitus
 
8. Minkälainen olet kuluttajana? Ale vai ovh?
 Yleensä ale, mutta sitten kun jotain tarvitaan (juhlavaate tms.) myös ovh:on on pakko taipua.
 
9.Onko jokin tietty luonteenpiirre tai käyttäytymistapa, jota sinun on vaikea sietää itsessäsi tai muissa?
 Itsessä ehdottomasti kärsimättömyys ja silloin kun en saa aikaiseksi, saamattomuus. Saamattomuus myös muissa tuppaa ärsyttämään, myönnän...
 
10. Mikä on paras vinkkisi bloggausajan löytämiseen?
 Sen kun kertoisitte mulle! :D
 
11. Mikä on paras vinkkisi järjestyksen ja siisteyden ylläpitämiseen
 Älä jätä kamoja lojumaan pitkin ja poikin, vie aina ohi kulkiessasi ympäriinsä jääneitä tavaroita paikoilleen. Niin teen itsekin, olen tehnyt aina, ja tällöin viikkosiivous on huomattavasti helpompi kun ei tarvitse aina lähteä räjäyttämään kaaosta ensimmäisenä.
 
 
 
Kuka jaksoi loppuun saakka?!
 
Palaamisiin!


8 kommenttia:

 1. Minä jaksoin loppuun saakka! :)Kiva että mainitsit blogini! <3 Lisäsin sinut myös omaan blogiluettelooni ja lukijaksi ilmoittauduin tietty. Allekirjoitan muuten vastauksesi kysymykseen nro 1. Jollain sen tapaisella filosofialla tässä itsekin porskutetaan eteenpäin.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla oli sitten iso kupillinen kahvia vieressä kun jaksoit :D

   Poista
 2. Hei! Juuri olin välittämässä tuota New Blog Love -tunnustusta tänne, mutta olitkin jo ehtinyt saada monta :) Mielettömän kaunis blogi sinulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Elina, olen otettu! Mukavaa jos viihdyt täällä :)

   Poista
 3. Olipa mukava lukea vastauksiasi, kun itsekin pääsin noita samoja pohtimaan :). Onnea tulevaan! Aika aikaansa kutakin ja vaihtelu virkistää hommassa kuin hommassa. Näin olen itse todennut ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista! Niinhän se on, että aika aikaansa kutakin :)

   Poista
 4. Minä jaksoin ilman muuta loppuun asti, nyt kun viimein tänne ehdin:) Ensimmäisenä kuitenkin miiiielettömästi ONNEA tulevasta vauvasta!!! Todella ihanasti ja ajatuksella jaksoit kysymyksiini vastailla, ja vastauksiasi oli ilo lukea. Samoin kuvia kauniista kodistanne on ilo katsella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KIITOS!! Visaisia kysymyksiä pistit, mutta taisivat alitajunnassa muhia hetken ennen kun sain vastauksen "paperille" :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!