17 maaliskuuta 2013

Keittiötunnelmia


Keväinen aurinko on herättänyt tämän naisen talvihorroksesta. Syksyinen raskauspahoinvointi ja järkyttävä väsymys veivät veronsa kaikesta tekemisestä. Nyt tuntuu kuin olisin uudesti syntynyt, hip hei! Pesänrakennusvietti uutta pikkuista varten on hurjissa mitoissa, ja koko ajan pitäisi olla uudistamassa jotakin nurkkaa kotona. Mies, se varsinainen tekijä, ei meinaa pysyä vauhdissa :)
  

Keittiöön haen kesää vasten rauhallista maalaistunnelmaa ja pehmeyttä. Kaapeista kaivoin esille vanhoja lasipurkkejani, isoäidin vanhat, omalta äidiltään saamansa keittiökirjat henkivät ajan patinaa ja korit tuovat pehmeyttä. Pitsikoristeiseen koriin haaveilen kerääväni valmisteilla olevaa lounasta varten vihannekset, kasvikset ja kananmunat omasta pihasta. Vähän niin kuin kaikissa niissä ihastuttavissa englantilaisissa puutarhaohjelmissa ;)  
 

Pääsiäinen näkyy meillä tänä vuonna maanläheisissä sävyissä ja luonnonmateriaaleissa. Kananmunat ovat jo saaneet oman pehmeän pesänsä. Äidin kaapeista löysin kauniit virkatut vaaleansiniset pitsiliinat.
 

 Aurinkoista sunnuntaita toivottelen <3


8 kommenttia:

 1. Näyttääpä kauniin keväiselle! Ihanaa kun pääsiäinenkin tulee. :)
  Ihanaa aurinkopäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Essi! Aurinko sen kun paistaa vaan edelleen tänäänkin, ihanaa!

   Poista
 2. Somat tunnelmat siellä keittiössäsi. Mikä kumma tuo kauniin lila "nauhakimppu" ikkunallasi on? Viehättävä!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lila kukkakimppu on joku ihan kuivakukkanippu, jonka ostin kesällä torilta. Myyjä silloin kertoi kyllä kukan nimen, mutta arvaa muistanko sitä enää :)

   Poista
 3. Ihania tunnelmia... niin keväisiä ja aurinkoisia;)
  Ensimmäiset pääsiäismunat löytyivät täältä... kiitos siitä!

  Aurinkoista alkuviikkoa sinulle.

  terkuin, Frida

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Frida! Kivaa viikkoa sinulle myös!!

   Poista
 4. Ruukun koristelu on ihana idea:) Onko tuo muuten silkkipaperia? Ja muistan liiankin hyvin tuon pahoinvoinnin. Itselläni kesti ikuisuuden molempien lasten kohdalla:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se on silkkipaperia, jo valmiiksi ryppyistä sellaista :) Onneksi pahoinvoinnista on nyt jo selvitty! Kaikista kolmesta olen siitä saanut kärsiä ihan samalla tavalla... :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!