05 maaliskuuta 2013

Onni

 
Joskus on sellainen päivä, että sydän meinaa pakahtua kiitollisuuden ja onnellisuuden tunteesta. Elämässä on tällä hetkellä kaikki hyvin. Aina ei ole ollut, mutta nyt on. Paljon on lähimenneisyyteen mahtunut surua, kyyneleitä ja menettämisen surua ja menettämisen pelkoa.
Nyt kaikki on hyvin.
 
Mahassa jumppaava nyytti on saanut makuuhuoneeseemme oman lipaston. Kappahlin Newbie-malliston vaatteita vain ei voi vastustaa. Kesällä saan pukea lilliputin kauniiseen kesämekkoon. Ja kyllä, kolmatta neiti-ihmistä täällä kärsimättömästi odotetaan : ) Odotuksen kärsimättömyyttä helpottaa onneksi siskon tiitiäinen <3
 
Onni-siivet on tehnyt taitava ystäväni.
 
 
 
 


 
 
 
Herkkukuva viime kesältä... Tätäkään en malttaisi odottaa : )Onnellista tiistaita ihan jokaiselle <3

8 kommenttia:

 1. Nuo pikkulasten vaatteet on niin söpöjä, että tekisi mieli jo ostaa varastoon; jos niitä lapsenlapsia joskus vaikka siunaantuisi;) Mutta ei parane härnätä elämää;)
  Onnellisen viikon jatkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan nuo pikkuruiset vaateparret vaan niin kauniita jo itsessään. Niin se taitaa olla, että elämä kulkee omaa polkuaan joka tapauksessa, välillä polku poikkeaa ehkä siitä omasta toiveesta, mutta toivottavasti aina palaa takaisin. Kaunista viikkoa sinulle myös!

   Poista
 2. Tulipas hyvä mieli sun jutusta.. <3 kaffitellaampa meidän reissun jälkeen niin saat apua kärsimättömyyteesi myös täältä... Miss S hakee juuri sopivaa tekniikkaa konttaukseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ehdottomasti istutaan kahvikuppien ääreen kun kotiudutte! Saa nähdä vaikka paras tekniikka neidille löytyisi matkanne varrelta ;) Se on tarkkaa hiomista, että saa vauhdin päälle!

   Poista
 3. oi mitä ihanuuksia :) varsinkin tyttöjen vauvanvaatteet on niin lutusia...
  ja herkkujakin, nam tuoreita mansikoita !
  ihanaa odotusta ♥

  VastaaPoista
 4. Ihania fiilistelyjä <3 Ja kolmas tyttö, onnea! Newbien vaatteet ovat tosi kivoja ja pehmeitä. Meilläkin oli yksi 50- kokoinen harmaa setti, joka oli tyyliin joka toinen päivä päällä :) Suloisen hattaraisia odotuspäiviä sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Vielä on hetki äitiysloman alkuun, mutta kohta se koittaa ja sitten saan vain nauttia odotuksen lopusta :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!