08 toukokuuta 2013

Hoitolaukku

Törsäsin laadukkaaseen ja pitkäikäiseen hoitolaukkuun. Ajatuksena oli, että laukku voisi toimia myöhemmin työlaukkuna eli ihan perinteistä hoitolaukkua en halunnut. Nahkainenkin sen piti olla sekä konjakin värinen.
 
Juuri passelin laukun löysin brittiläisestä Storksak -mallistosta. Laukut on suunniteltu nimenomaan hoitolaukuiksi, mutta ovat aika kaukana perinteisistä versioista. Oman Elizabethini tilasin Bebesin kautta. Täytyy suositella kumpaakin lämpimästi. Laukku on aivan ihana, ja tilaus oli joustava ja toimitus nopea!
 
Laukkuun pakattiin eskarilaisen kanssa pikkuisen kotiinlähtövaatteet jo valmiiksi.
 
Kuinkahan kauan vielä odotellaan...
 

11 kommenttia:

 1. On kyllä todella tyylikäs hoitolaukku. Itse en panostanut laukkuun ihan noin paljon vaan tyydyin hieman perinteisempään versioon :). Minulla on vielä kotiintulo vaatteet pienelle valitsematta ja myöskin pesemättä.
  Miten sitä ehtii tehdä kaiken?

  VastaaPoista
 2. Tosi ihana laukku!!! Itsekään en halunnut perinteistä hoitolaukkua ja ostin isohkon mustan nahkalaukun, ajattelin juurikin sitä että sitä voi käyttää myöhemminkin. On vähän helpompi törsätä vähän kun tietää että on pitkäaikainen hankinta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sillä pitkäikäisyydellä perustelinkin itselleni tuota vähän kalliimpaa hankitaa :)

   Poista
 3. Onpa ihana laukku. Juuri oikea värikin :). Oisko niin, että ilman ei pärjääkään ...hmmm ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän nainen uuden laukun tarvitsee, eli ei pärjää ;)

   Poista
 4. Oi miten ihana laukku. Ja tuo fiilis on kyllä vielä ihanampi, saada uusi asukas kotiin. Niitä hetkiä ei kyllä unohda ikinä:) ( Täällä meinaa tippa tulla silmään;) )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sentään <3 Ihana on ollut pakata kotiinlähtöä varten vaatteita pikkuiselle, en malttaisi enää odottaa! Eikä täällä nämä tulevat isosiskotkaan malttaisi :)

   Poista
 5. Tosi kaunis laukku! Kyllä tuossa kelpaa vaippoja kannella. :)

  VastaaPoista
 6. Mä mietin tätä samaa laukkua jo Näpsän aikana ja edelleen tää vähän houkuttais :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!