26 toukokuuta 2013

Vauvan kehto

Vauvaa vielä täällä odotellaan. Laskettuaika on vajaan viikon päästä, joten toivotaan ettei enää kovin kauaa tarvitse odotella. Kärsimättömiä odottajia on täällä muitakin kuin keskivartalosta paisuva äiti :)
 
Pieni neiti saa ensimmäiseksi sängykseen mieheni äidin aikoinaan seminaarityönään tekemän vauvan kehdon. Kehto keinuu sivusuunnassa mikä on hyvä juttu mahdollisten masuvaivojen kannalta. En edes tiennyt kehdon olemassa olosta, joten sen löytyminen oli todellinen löytö appivanhempien vintiltä! Mieheni kunnosti liitokset sekä maalasi pintaan puhtaan valkoisen pinnan. Mummu ompeli ostamistani kankaista pienen pieniä lakanoita, ja itse tuunasin kirppikseltä löytyneestä reunapatjasta paremmin meidän makkarin tyyliin sopivan.
 
Hoitotaso oli tarkoitus sijoittaa makuuhuoneen yhteydessä olevaan kylpyhuoneeseemme, mutta eihän se sinne sopinut mittojensa puolesta vaikka kuinka käännettiin ja väännettiin. Pienen fiksauksen jälkeen taso saatiin sopimaan jo ennalta hankitun lipaston päälle.
 
Sairaalakassikin jo odottelee valmiiksi pakattuna :)
 
Ihania kesäisiä päiviä kaikille <3


 


8 kommenttia:

 1. Onpa kaunis kehto vauvalle. Tsemppiä viimeisiin päiviin ennen h-hetkeä. Saatkin sitten viettää kesää keveänä...toisin kuin eräät ;D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti!! Kyllä nämä viime päivien helteet on jo osoittaneet, että ihan kiva kun pääsee tästä kummusta kesäksi eroon :) Tsemppiä sulle kesäodotukseen! Mene lillumaan siihen teidän rantaan kesäksi, josko se helpottaisi!!

   Poista
 2. Tosi kaunis kehto. Onnea loppu raskauteen. :)

  VastaaPoista
 3. Jännät paikat :), ja ihana löytö tuo kehto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä muuta sano :) Löytö tosiaan! Kaikkea ne vanhukset vintillään piilottelee :D

   Poista
 4. onpa ihana kehto ♥ rentoja päiviä viimeisille viikoille :)

  VastaaPoista
 5. Kaunista, ihana kehto ja kaunis koti teillä! :)
  Voimia loppurutistukseen!:)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!