15 heinäkuuta 2013

 
Kesä on edennyt jo heinäkuun puoleen väliin. Onneksi vielä on lasten ja miehen lomaa jäljellä, ja sehän tarkoittaa myös äitiyslomalaisen lomaa kun vauvan hoitajia on muitakin :) Vajaan parin viikon kuluttua vietetään pikkuisen ristiäisiä, ja sitä ennen tehtävien hommien lista vain tuntuu kasvavan. Minä puuhastelen sisäjuttujen parissa, ja miehellä on urakkana saada pihatietä reunustava lauta-aita valmiiksi. Saa nähdä miten käy kun juuri vasta haettiin tolpat ja aitamaali!
 
 
 

Valoisat ja aurinkoiset päivät sekä vaalea sisustus on saanut minut kaipaamaan ympärille jotakin tummaa. Vaihdoin yläkerran aulan harmaat sohvapäälliset olohuoneeseen sekä ostin ohuet harmaat verhot alakerran korkeisiin ikkunoihin ja oviin. Valmiiden verhojen mitta ei tietenkään riittänyt, joten tein verhoihin pidennykset itse toisesta kankaasta. Verhot ovat niinkin mielikuvitukselliset kuin ikealaisen Vivanit. Eivät käyneet kukkarolle... Myös laventeli on ruattalainen. Se on nyt pari päivää vanha, ja vielä elossa, ihme sinänsä kun miettii mistä on ostettu. No, annetaan sille mahdollisuus :)
 
Pikkuinen kasvaa kohisten ja ihan liian nopsaan :) Ikää on jo huimat kuusi ja puoli viikkoa <3

4 kommenttia:

 1. Ensinnäkin kovasti onnea uudesta perheenjäsenestä.
  Voi kuinka suloinen hän onkaan! <3

  Hieman harvakseltaan olen blogimaailmassa siis kevään jälkeen käväissyt ;)

  Teillä on kyllä niin kaunista, niin mun makuun!
  Pitääkin ens kerralla kurkata nuo Ikean verhot :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista! Kyllä hän on aikas suloinen juu <3

   Poista
 2. Ihana käärö pötköttelemässä:) Voisinpa kipaista samaiset verhot itselleni hakemassa. Minulla kun vallan mustat läpikuultavat verhot valkoisten kaverina alakerrassa ja olen nyt katsellut, että ovat snadisti liian tummat. Noiden väri vaikuttaisi juuri sopivalta, kiitos vinkistä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pötkis :) Ikean harmaat verhot olivat mukavan "jäykät", kun taas mustat joista nappasin jatkeet harmaisiin, olivat liian lötköt mun makuun. Kelpasivat kuitenkin ihan hyvin jatkepalasiksi.

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!