29 elokuuta 2013

Suomen Joutsen

Kesäloma hujahti vastasyntyneen lumoissa, ristiäisvalmisteluissa, piha-aidan rakentamisessa ja ihan vaan uuden arjen opettelussa viisihenkisenä perheenä. Pikainen reissu Turkuun ehdittiin kuitenkin tehdä.
Olemme mieheni kanssa asuneet Turussa lähes kymmenen vuotta opiskeluaikoina ja edelleen tuo kaunis kaupunki on lähellä sydäntä. Suomen Joutsen restauroitiin joskus silloin kun vielä Turussa asuimme, mutta siellä ei koskaan tullut käytyä. Nyt mentiin turisteina tuoksuttelemaan vanhan laivan henkeä, ja hienohan se oli. Ihana tervan tuoksu leijui kannella, ja köysimetrit houkuttelivat räpsimään kuvia. Kiersimme myös Turun Linnan ja illalla lähdimme risteilemään uudella Viking Gracella.
 
 3 kommenttia:

  1. Hih, mekin teimme kesällä Turun linna-Suomen joutsen-laivaristeily -reissun. Laiva vain oli Silja eikä Viking :). Ja Turkuunhan on päästävä vähintään parin vuoden välein.

    VastaaPoista
  2. Hauska sattuma :) Kyllä Turkusessa on kerran kesässä päästävä käymään :) Ja joka kerta mulla on samat huokailut, kuinka olisi niiin kiva asua siellä ;)

    VastaaPoista
  3. Komia paatti kyllä! Enpä olekaan aikoihin käynyt Turussa. Kesällä piti mennä, mutta tulikin muutoksia suunnitelmiin. Ehkä ensi kesänä...

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!