05 marraskuuta 2013

Dear Father Christmas...

 
Silmäilin eilen luukkuun kolahtanutta Hobby Hallin kuvastoa ylimalkaisesti kunnes huomasin sykähtäväni melkoisen monen tuotteen kohdalla. Erityisesti harmaat ja punaiset jutskat pompsahtivat silmiini, ja pian huomasin jo laativani joululahjalistaa...
 
Nojatuoli on aivan ihana, ja vaikka miehellä olisikin toinen mielipide, totuus on se, että paikka tuolille löytyis meiltä alta aikayksikön. Torkkupeittoja ei voi koskaan olla liikaa eikä tietty tyynyjäkään.
 
 
 


Mummolassa- viinilasit näyttävät tukevilta hövelimpäänkin käteen ja Villeroy & Bochin kaunistakin kauniimpi keraaminen keksipurkki suorastaan käskee piparivarkaisiin jouluyönä :)

 


 
Flanellilakanoiden pehmeys on taivaallinen! Voi miksi näitä ei saa tuplapeittoihin!! Miksi ihmeessä meillä on tuplapeitto? Tässä on viimeistään syy hankkia itselle ja toiselle puoliskolle omat untsikat. Jääkarhu on listoilla suloisuuden ja hauskuuden vuoksi. Lapsia varten, katsokaas :)

 
 
Tässä samalla tulin testanneeksi kuvankäsittelyohjelma Picmonkeyn kollaasien tekoa. Helppoa kuin heinänteko :) Oletko kokeillut?
 
Kaikki kuvien tuotteet Hobby Hallin sivuilta.
 
 
Mitäs Sulla on joulupukin listalle kirjoitettuna? :)

7 kommenttia:

 1. Nonniin.... Juuri suunnittelin ja sanoin miehellekin ääneen, että "TÄNÄ JOULUNA MEILLÄ EI NÄY PUNAISTA". Vain maanläheisiä sävyjä ja mustaa. Eipä olisi pitänyt näitä kuvia katsoa, on se punainen vaan niin kaunis:) Ja niin, on täällä odoteltukin kirjoituksiasi ja kuviasi, vaikka olen kyllä sitä mieltä, että omaan tahtiin näitä blogijuttuja on tehtävä. Juuri niin kuin hyvältä tuntuu:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska juttu tuo punainen, sillä meilläkin on ollut nyt useampi joulu ilman punaista, mutta nyt ihan hirmuisesti punattaa :D Voi sentää, kiva kun olet odotellut, mutta pahoittelut, että olet joutunut odottamaan... Nyt uudella tarmolla!!

   Poista
 2. Kivaa, että jatkoit bloggailua, sillä tämä on suosikkiblogini:)
  Itsekin yllätyin tuosta Hobbarin kuvastosta, sillä siellä oli tosi paljon sellasta, mitä haluaisin.
  Oon kirjoittanut joulupukille, että haluan uuden ruokailuryhmän. Toivottavasti pukki on kuulolla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Ellen, kiitos kaunis kommentistasi <3 Toivon jatkossa pystyväni paremmin hoitamaan tätä blogiani :) Toivotaan, että pukki on laittanut korvan taakse toiveesi ;)

   Poista
 3. Oletkos huomannut nämä pellava- lakanat? Ei ihan sama kuin tuo HH:n, mutta kaunis harmaa tämäkin ja tuplaleveänä ;)

  http://www.hm.com/fi/product/13472?article=13472-D#article=13472-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ollut kyllä huomannut! Aivan ihanilta näyttää nämäkin, kiitti vinkistä!!

   Poista
  2. Eipä kestä, itseäkin nuo kutkutellut jo pitkään, tuplaan kun harvoin löytyy kivoja 😊

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!