23 marraskuuta 2013

Joulukorttikuvauksia


 Huh.
Nostan hattua ja suuresti, nimittäin lapsikuvaajille.
 
Tänään aurinko paistoi auliisti kirkkaalta taivaalta heti aamusta, ja mieleni olisi tehnyt lenkille. Sanoin kuitenkin neitokaisille, että nyt rytkyt niskaan ja hiukset harjaten, otetaan, ts. yritetään ottaa, kuva joulukorttia varten.
 
Kolmen neidin saaminen hymyilemään edustavasti ja kauniisti, sekä katsomaan mielellään kameraan päin ja vieläpä yhtäaikaa oli sellainen urakka, että koira rusetteineen passitettiin ruljanssista jo alkumetreillä pihalle aamuhätiään toimittamaan.
 
Tässä rekvisiittaa ja muutama tunnelmakuva.
 
Tässä ylemmässä on aivan ihana tunnelma, mutta hiiskatti kun tuon yhden käsi on tuon toisen kasvojen edessä!
Useiden kymmenien otosten jälkeen loppui äidiltä ja isiltä energia, ja tähän päädyttiin :) Ainakin kaikki katsovat kuvaajaan päin!
 
Muokkasin kuvaa hieman, ja lopulliset kortit tilattiin jenkkiläiseltä Tiny Prints -sivustolta, johon törmäsin jossakin blogissa.  
 
 
Urakan jälkeen pääsin vihdoin lenkillekin.
 
Leppoista lauantai-iltaa kaikille!
 
Anna

11 kommenttia:

 1. Kärsivällisyys todella palkittiin, ihana kuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, onneksi edes yksi onnistunut kuva :)

   Poista
 2. Onnistunut potretti! Joskus YHDENKIN lapsen kuvaaminen voi olla lähes ylitsepääsemätöntä! :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä se meneekin niin, että kun oikein alkamalla aletaan ottaa kuvia, ilmeet ovat teennäisiä ja sormet on nenässä ja sitä rataa :) Kiitti :)

   Poista
 3. Suloiset lapset, ihanat kuvat :). Sä sentään ryhdyit operaatioon. Minä mietin vastaavaa, mutta päätin säästää koko sakkia hermovaurioilta ;). Meillä taitaa jouluksi lähteä valmiit kortit ja keskityn askartelemaan yhden hassunassun kastejuhlakiitoskortit. Siinäkin on teatteria kerrakseen kun liverretään vauvalle edustava hymynaama kuvaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Päätin jo viime vuonna kun sormet liimassa viimeisenä mahdollisena iltana räpelsin kortteja kasaan, että seuraavana vuonna otetaan kolmikosta kuva ja teetetään se ajoissa :) Onneksi nyt saatiin aikaiseksi, huh, yksi urakka pois to do ennen joulua -listalta! Tsemppiä askarteluun, ja valmiskorttejakin on niin kauniita että!

   Poista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Ihania hymyjä:). Ja miten tuo vaavikin on jo noin iso?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pieninkin saatiin sopivasti sekä nauramaan että katsomaan linssiin päin :) Kyllähän se vaavikin tosiaan kovasti kasvaa ja ihan liian nopeaan!!

   Poista
 6. Nykyisin on sentään helppoa, kun voi heti koneelta katsoa miltä kuvat näyttävät. Komeusta nimittäin filmikamerasta ja lasten joulukorttikuvaamisesta. Kun kuvat sitten tulevat teetettynä kotiin ja 24 kuvan rullassa ei ole yhtään käyttökelpoista. Kiva blogi sinulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano! Mutta on siinä sittenkin kova homma, ainakin meidän neitosten kanssa :) Kiitos kaunis kommentistasi!

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!