19 marraskuuta 2013

Yläkerran aula

 
Alkusyksystä hankittiin yläkerran aulaan lisätilaa kirjoille, peleille, dvd:lle ym. Ratkaisu löytyi ruotsalaisesta, vaikka haaveena olikin vanha kaappi. Toisaalta tarvittiin nopeita ratkaisuja ja liikkeitä, ja samalla asioitireissulla ostoslistalla oli keskimmäisen huoneeseen myös uutta enemmän tavaraa vetävää ratkaisua. Billy-hyllyt lasiovilla siis kyytiin ja kassalle. Kasatessa meni hetki, mutta lisätilaa saatiin, ja mikä parasta, kaikkea kapasiteettia ei ole heti kärkeen käytetty!
 
 
Kastemekko on aika lailla satavuotta vanha ja tuohon tikkaille koristeeksi jäänyt. Pienimmäisen nimi pitäisi vielä kirjailla helmaan, joten mummulaan hänen matkansa vie.
 
 

2 kommenttia:

  1. Ihana arvokas kastemekko. Meilläkin olisi tarvetta uusille tilaratkaisuille leikkihuoneen osalta. Kun alakerrassa on yksi huone lasten leikeille ja kohta yksi uusi leikkivä :), niin jotain tarttis tehdä että kaikki pojat saisivat tilasta osansa... Saattaa olla että tie vie myös tuonne ruotsalaiseen piakkoin :).

    VastaaPoista
  2. Kivasti luo kontrastia vaaleaan tilaan tuo uusi kirjahylly :) Eikä säilytystilaa ole koskaan liikaa, ainakaan meillä. Kaunis perinne tuolla ihanalla kastemekolla;)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!