03 joulukuuta 2013

Joulun koristeita

 
 
Kaivoin viime viikolla jouluisia koristeita vitriinistä ja kaapeista esille, ja tein pari asetelmaa. Kauniita kuusenkoristeita halusin esille jo nyt, koska joulunpyhät menevät niin nopsasti ohi, ja kaunistuksista on kiva saada nauttia pidempään. Varsinkin nyt kun olen kotona, niin nurkkien tuijottelu aiheuttaa aina aika ajoin pientä rymsteerausta... :) Tai oikeastaan ehkä vähän useamminkin kuin aika ajoin, heh.
 
 
Nämä lasikoristeet ostin viime vuonna Tallinnasta joulutorilta. Varjelen niitä pikku kätösiltä, jotka niin mielellään koristeita ihan vähän vaan katsoisivat :) Kuusen koristelukin saa äidillä välillä sydämen tykytyksiä aikaan...
 
Nina kutsui minut viime viikolla järjestettyyn Kaunis pieni joulu -kirjan julkkareihin. Anne kirjoittelikin tilaisuudesta blogissaan. Ostin julkkareista kirjan itselleni, ja se ilta menikin sitten kauniiden kuvien ja ihanien runojen parissa. :) Kiitos järjestäjille kauniista tilaisuudesta, ja onnittelut vielä kirjoittajille ihanasta kirjasta!
 
Kirjan askarteluista ainakin jouluseimen haluan ennen joulua vielä ehtiä toteuttaa, mutta vanerista se ei kyllä tämän naisen käsissä taivu! Ajattelin käyttää siihen toisenlaista matskua, mutta katsotaan miten onnistuu... Taitaa taas suunnitelmat olla suuret ja toteutus jotain muuta.
 Ja Sanna, en ole unohtanut haastettasi, vaikka siltä saattaa vaikuttaa ;)
 
Valoisaa tätä viikkoa!
 
Anna

4 kommenttia:

 1. Kylläpä teillä on tunnelmallista <3. Hyvin välittyy kuvien kautta Jouluinen fiilis.

  VastaaPoista
 2. Upeita lasikoristeita olet kyllä hankkinut! Ja hei, ei stressiä noista haasteista;)

  VastaaPoista
 3. Kauniita koristeita:) Minäkin olen laitellut joulupalloja sinne tänne ennenkuin ne laitetaan joulukuuseen.

  VastaaPoista
 4. Upeita lasikoristeita. Oikea löytö, ja kiva että ovat matkatuliaisia :).

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!