22 tammikuuta 2013

Paperiaskarteluja


Eskarilaisen 6-vuotissynttärit jäivät joulukuussa joulutohinoiden ja muiden kiireiden jalkoihin, ja nyt tulevana pyhänä on sitten vihdoin odotettujen kaverisynttäreiden aika.

Lähdin eilen etsiskelemään neidolle sopivaa kutsukorttipohjaa netistä, ja päädyin Annen supersuloisen blogin kautta uskomattoman taitavan naisen Delphine Doreaun sivustoille. Koukutuin taivaallisen ihastuttavista kuvituksista ja paperiaskarteluista samantien! Ihanan helposti saa kauniita juttuja aikaiseksi. Kaupasta hieman paksumpaa paperia, tulostin laulamaan ja loppu onkin saksien ja liiman kanssa hommailua. Helppoa ja nopeaa, tykkään hirmuisesti!!Kutsukorttipohjana käytettiin ihan tavallista kuvaa, johon kirjoitettin koneella teksti. Tulostetut kortit rullatiin, ja käärön ympärille kiedottiin vaaleanpunaista silkkinauhaa. Käärön päälle liimattiin vielä nimikortti.


Kutsukortin lisäksi tulostelin samoilta sivuilta erilaisia hauskoja figuureita, joita aion käyttää juhlakoristeluissa.
Samainen taiteilija tekee myös tällaisia ihastuttavia kalenterisivuja. Tulostin keittiön liitutauluseinälle tammikuun allakan. 


Saa nähdä millainen kokonaisuus näistä saadaan sunnuntaiksi kasaan : )

Kivaa tiistaipäivän jatkoa!15 tammikuuta 2013

Karvaisen leidin uusi peti

Sandra-koira on ollut vailla omaa petiä jo jonkin aikaa. Vanha sai kyytiä leidin käsittelyssä eikä ollut näin ollen enää sisäsiisti versio ja ilo silmälle :) Synttärilahjaksi neidille tilattiin verkkokaupasta uusi patja, joka sai heti lämpimän vastaanoton. Uusi paikka portaiden alla on turvallinen ja rauhallinen. 

Lex & Max -merkkisessä patjassa on irrotettava päällinen, jonka voi pestä aivan kuten sisäpatjankin. Kangas on tukevaa puuvillaa klassisen näköisella brodeerauksella. Värivaihtoehtoja on useita. Sandra päätyi ruskeaan, kyyhky -väriin :) Toimitus nettikaupasta toimi loistavasti, joten suosittelen lämpimästi. 

13 tammikuuta 2013

My little one...

... will be my middle one. 

Eskarilaisesta on siis tulossa loppukeväästä isosisko ja isosiskosta tuplaisosisko <3 Molemmat tytöt ovat sitä mieltä, että vauva saa muuttaa heidän huoneisiinsa siinä tapauksessa jos on tyttö. Pojan saavat vanhemmat kuulemma pitää :) Hhmmm... Jossain vaiheessa joka tapauksessa tämä pienemmän neidin huone saa asukeikseen kaksi lasta, joten tilaa on jostain kohtaa raivattava. Se ei onneksi kuitenkaan ole ajankohtaista vielä pitkään aikaan...huoh. :)

Kirjahyllyt olen tuunaillut vanhoista 80-lukulaisista ja ihastuttavan (myös sisustuksen väreihin sopivan, hih) neuletakin on kutonut taitava siskoni <3 Neulomistaidot on jossain kohtaa geenien muodostusta hypänneet mun yli :D Kampauspöytä oli tori.fi -löytö viime kesänä ja virkattu rahi on äitini käsialaa. 

Huomenna taas uuteen viikkoon. Hyvää sellaista kaikille!

Onko teillä muilla muuten hankaluuksia kuvien lisäyksen kanssa?? Explorerilla ei ole vähään aikaan onnistunut...

08 tammikuuta 2013

Vuosi 2013

Arki on alkanut jälleen meidänkin perheessä. Lapset koulussa, eskarissa ja vanhemmat töiden parissa. 

Loman aikaan katselin ympärilleni kotona ja nappasin muutamia sekailaisia kuvia, jotka voisivat kuvata meidän perheen tulevaa vuotta. Jätän kuvat puhumaan puolestaan, ja teidän mielikuvituksenne lentämään ;) Uutta kohti ollaan kovasti kuitenkin menossa ja täytyy sanoa, että en malttaisi odottaa...

Ihanaista tammikuun alkua teille lukijoille ja vierailijoille <3