14 kesäkuuta 2013

Vauvakupla

 
Täällä on eletty täydellisessä vauvakuplassa <3
 
Pikkuinen syntyi tasan kaksi viikkoa sitten perjantaina. Synnytys meni oikein hyvin ja vauhdikkaasti, ja kotiuduimme vauvan kanssa jo heti seuraavana päivänä. Vanhempien lasten kesäloma alkoi samaan syssyyn ja varsinkin vanhimman neidin kesätouhut täydellä rytinällä leirin ja kudontakurssin merkeissä. Nyt tuntuu, että ehdin vähän jo hengähtääkin :) 
 
Pikkuinen neiti on hurjan tyytyväinen ja rauhallinen. Syö, nukkuu ja jaksaa jo seurustellakin. Yöt menevät mainiosti pari kertaa syöden ja jälleen nukkua tuhisten <3 Ei voisi siis paremmin mennä!
 
Kuinka paljon voikaan sydämeen mahtua rakkautta tällaista uutta pientä nyyttiä kohtaan <3 Välillä rakkauden tunteeseen meinaa ihan pakahtua. Ihan kuplassa täällä siis ollaan eletty ja samaa jatketaan :)
 
Ihanaa kesän alkua kaikille ja lämpimästi tervetuloa uusille lukijoille!! Yritän ehtiä tänne blogiikin päivitellä viimeisimpiä projekteja jossain vaiheessa. Keväällä kesken jääneitä sisustusjuttuja kun on myös tässä viimeistelty äitiys- ja isyysloman puitteissa...
 
Tässä teillekin palanen meidän kuplasta <3