16 tammikuuta 2014

Herätys!

Tänään päätin puhaltaa kameran päältä suuren kerroksen pölyä ja ottaa sen kaverikseni ulkoilemaan. Siis vaunujen ja koiran lisäksi. Kuvat päädyin loppujen lopuksi ottamaan kotipihasta, sillä perhekoiralla oli myös kevättä rinnassa jo selvästi lämmittävän auringon alla, ja sen säntäily oli sen mukaista. Päätin säästää itseni kameravaurioilta ja pidin sen visusti piilossa. Säntäilty ei kuitenkaan säästänyt hermojani...
 
 
Joulukuu mennä sujahti, ja kaikille joulukalenteria pitäneille suuri hatunnosto! Mistä te revitte ajan blogin päivittäiseen päivittämiseen?! :) No, mulla siihen ei olisi ollut mahiksia, kuten varmasti huomasittekin. Oli ostosreissuja, siivouksia, joululeivontaa ja jouluruokien laittoa, siinä sivussa sitä sun tätä joulukinkeriä ja jonkun verran piti lapsiakin hoidella :)
 
 
Pyhien jälkeen olen käyttänyt kaiken itselleni liikenevän lepoajan todellakin lepäämiseen ja rauhassa olemiseen. Aina ei tarvitse olla tekemässä ja hössöttämässä :) Hyvä kirja tai lehti ja kahvikuppi kavereina ihanan lämmin peitto ja pehmeä sohva. Siinä resepti tämän kotiäidin omiin hetkiin.Vihdoin saapuneen valkeuden ja pakkasten myötä olen alkanut heräillä, ja alan nyt herättelemään tätä blogimaailmaakin jälleen :)


Lisääntynyt valo armottomuudellaan paljastaa likaiset ikkunat ja pölyiset pöytien pinnat, mutta on ah niin odotettu ja kaivattu. Ennen pakkasten alkamista olin jo päättänyt alkaa kaivaa kasvimaata kevättä varten, mutta en ehtinytkään lapion varteen. 
Tekstissä ei taida olla päätä eikä häntää, joten paras lopettaa :) Nalle Puh -lautapeli ja keskimmäinen neitokainen odottavat tuossa vieressä :)
 
Palailemisiin!
 
Anna


10 kommenttia:

 1. Ihan huikea kyllä tuo teidän talo! Itsekin haaveilin joulukalenterin pitämisestä täällä blogissa, mutta tulikin sitä vastoin hiljaisin kuukauteni ikinä:) Silloin on kyllä niin paljon muuta hommaa, eikä pimeässä kiinnosta paljoa tuo kuvaaminenkaan. Mukavaa viikonlopun odotusta sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakaan ei ollut suunnitelmissa mitään taukoa pitää, mutta eipä tuohon kameraan ehtinyt millään tarttua ja juurikin se pimeys vei viimeisetkin ajatuksen kuvaamisesta. Kiitos vaan talokommentista ja kivat viikonloput sinne myös!

   Poista
 2. Aivan ihanan kaunis koti, haaveilen itsekin samantyyppisestä <3

  VastaaPoista
 3. Eihän tästä bloggaamisesta kannata paineita ottaakaan, vaan päivittelee sitä mukaa kun ehtii ja tuntuu hyvälle. Kauniita kuvia taas kerran!

  VastaaPoista
 4. Voi miten kaunista talvimaisemaa. Ja tuo teidän talo on upea, sopii maisemaan! Jos joulukuussa kävinkin kierroksilla, niin tammikuussa on laiskottanut. Ihan samoilla fiiliksillä on menty, rentoillen :). Ja nyt kun katsoo ympärilleen, niin jotain ehkä tarttis tehrä täällä talossa tänäkin vuonna :). Tsemppiä meille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Talvimaisema aurinkoisena päivänä, kauniimpaa maisemaa saa hakea :) Mulla tammikuu on ollut ihan selkeä hengenvetokuukausi kiireisen joulukuun jälkeen. Tuli tehtyä ja tössötettyä ennen joulua niin paljon kaikkea ja yömyöhään leivottua ym ym, että nyt on levon vuoro! Kyllä sitä sitten ehtii, onhan tässä tätä vuotta vielä aikas tovi jäljellä! Tsemppiä meille, nimenomaan!

   Poista
 5. Kauniita talvisia kuvia ja upea talo teillä!
  En yhtään ihmettele, jos perhekoiralla on kevättä rinnassa, niin sitä on täälläkin;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä tuo kevätaurinko alkaa herätellä jo kivasti pimeän kauden jälkeen sekä ihmisiä että karvaisia kavereita.

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!