22 tammikuuta 2014

Ruokailutilan uudet valaisimet

 
Kesällä hankittu uusi ruokapöytä ja ruokailuerkkerissä tehdyt pienet muutokset kiintokalusteissa aiheuttivat sen, että vanha kattovalaisin ei enää passannut. Se nökötti katossa kiinteässä sähköpisteessään eikä missään suhteessa asettunut keskelle pöytää. Toisaalta olin harmissani, mutta koska olen pikainen käänteissäni, toisaalta iloinen saadessani hyvän syyn vaihtaa valaisin :)
 
Haaveissa oli alun perin TineK:n iiihanat ja kauniit varjostimet, mutta koska todellakin olen nopea käänteissäni, en halunnut (lue: ei niin mitään mahiksia) satsata rahallisesti kalliiseen valaisimeen. Lookalikea en myöskään halunnut alkaa ommella.  
 
 
Joulu pukkasi päälle ja jokin ratkaisu piti keksiä. Niinpä nappasin ruotsalaisesta mukaan kaksi harmaata varjostinta sekä sähköpiuhat. Rautakaupasta hain mustan spraymaalin. Lopputulos on kuvissa. Hintaa ei tullut paljonkaan, ainakaan jos tinekoohon vertaa. Mennään näillä, nämä on mun mielestä aika kivat :)

 

Aamuaurinko oli vielä hieman unessa aamulla kun nämä kuvat nappasin, ja se kyllä näkyy, voi tsiisus sentään! Tämä "kuvaaja" voisi joko opetella käyttämään jalustaa tai olla käyttämättä kameraa lainkaan!
 
 
Kiitos ihanista kommenteista edelliseen postaukseen <3
 
Kivaa tätä päivää!
 
Anna

2 kommenttia:

 1. Tiirailen näistä kuvistasi tuota keittiönpöytää. Meillä olisi hankintalistalla myös uusi isompi ja ehdottomasti valkoinen pöytä. Mistä tuo teidän pöytä on? Haasteena pöytähankinnalle vielä se, että kannen pitäisi luonnollisesti olla melkoista kulutusta sietävää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tein taannoin tuosta pöydästä ihan oman postauksen, joten sieltä löydät vielä vähän parempia kuvia! Pöytä on hankittu kangasalalaisesta antiikkiliikkeestä Mirantikista. Heidän facebook-sivuilta löydät kuvia ihanista aarteista mitä myyvät. He tekevät näitä lattialankkupöytiä mittatilauksena, ja väriin saa vaikuttaa itse.

   Pöytä on kyllä juurikin kulutusta kestävä sillä pinnassa on jo valmiiksi mm. naulanreikiä ym :) Eli haarukan piikeistä ym. hakkauksista tulee vain lisää rustiikkista ilmettä, heh :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!