22 tammikuuta 2014

Talven koristeita

 
Ennen joulua tein keskimmäisen neidin kanssa koristeita kuuseen sekä muistamispaketteihin. Koristeet tehtiin askartelumassasta piparkakkumuoteilla painaen. Kuivuneisiin koristeisiin lisättiin hilettä, timanttitarroja sekä kauniit kullanhohtoiset nauhat.
 
Yhtenä päivänä samoilin rannassa, ja toin sieltä sisälle kauniin oksankäppyrän. Oksa laitettiin vanhan kaapin päälle, ja koristeet oksaan riippumaan. Vielä ne talvikoristeina menevät vaikka jouluksi tehtiinkin.
 
 


 

 
Täällä meinaa pienelle touhuliisalle tulla nuha. Toivottavasti säästyisimme taudilta, maanantaina on nimittäin tulossa iso kasa vauvakavereita kylään, jei!
 
 
Touhukasta keskiviikkoa!
 
Anna
 


4 kommenttia:

 1. Kysäisen noista ruokailutilan uusista valaisimista. Oliko teillä valmiiksi paikat kahdelle valaisimille vai miten sähkoistäminen onnistui. Minulla on kaksi lappua ostettuna ja ruokapöydän yläpuolella vain yksi lampun paikka. Kaunis ,kaunis koti teillä. Yksi suurimpia suosikkejani blogimaailmassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sentään, kiitos kauniista kommentista <3 Kröhöm... nuo ruokailutilan valaisimet on kiinnitetty samaan sähköpisteeseen, eli samaan sokeripalaan molemmat. Mies vaan tokaisin kun kysyin asiasta, että se on sellainen "virallinen" teeseitse -meininki. Eli en tosiaan tiedä voiko niin oikeasti tehdä, mutta on ne ainakin meillä toimineet. Huomenna tulee yksi sähköasioista tietävä kahvivieras, joten täytyykin tarkistaa asia häneltä :) Tulen sitten uudelleen kertomaan onko meillä harrastettu vaarallisia "sähkökytkentöjä" ;)

   Poista
 2. Ihania, talvisia kuvia! Tuo puinen kaappi on aivan upea. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vanha rouva oli kyllä ihan löytö, tykkään siitä itsekin hirmuisesti :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!