20 tammikuuta 2014

Valokuvia - muistoja elämästä

 
Lapsuuden kodissani oli seinillä paljon tauluja, kaunista taidetta. Se toi kodikkuutta, lämpöä ja uniikkiutta sisustukseen. Meidänkin kotiimme olemme sekä saaneet että hankkineet joitakin tauluja,
sellaisia, joissa on se jokin mikä tuntuu hyvälle. Tiedättehän, jokin kuvassa puhuttelee. Taide on kuitenkin varsin arvokasta, ja se kerääntyy vuosien aikana.
 

Valokuvat, muistot elämän varrelta, ovat myös lämpöä ja kodikkuutta tuovia elementtejä. Jo vanhassa talossamme keräsin porraskäytävän seinälle kuvia rakkaista. Uudessa talossa olen kerännyt kuvia sekä makuuhuoneen seinälle että porraskäytävään. No, makkari on kokenut jo viime syksynä muutoksen tuulia ;) joten siellä ei kuvia enää ole.  Korkea eteistila sen sijaan saa omaleimaisen tunnelmansa juuri tämän perheen muistoista ja eletystä elämästä. Joka kerta portaita ylös kulkiessa kuvat saavat hymyn huulilleni.
 
 
 
Muistojen seinä kasvaa sitä mukaa kun elämänpolkua eteenpäin kuljetaan <3
 
Aurinkoista ja rapsakkaa maanantaita lukijani ja ohikulkijat! Olen teistä kaikista niin iloinen!
 
Anna

8 kommenttia:

 1. Tuo muistojen seinä on hieno - meilläkin sellainen on, mutta juuri muuttovaiheessa eli siirtymässä portaikkoon. Meillä ongelma on se, että tauluja on liikaa - on omia ja lahjaksi saatuja. Ja kun vielä tytär valmistuu kuvataiteilijaksi keväällä, niin alituinen taidenäyttely on käynnissä. Silti - tykkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, oman tyttären tauluja! Muistojen seinälle <3

   Poista
 2. Minäkin haluaisin tuollaisen valokuvaseinän, muttei meillä ole oikeastaan paikkaa sille.
  Mukavaa maanantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistojen seinänhän voisi rakentaa vaikka oveen! Miltähän näyttäisin ovi, joka on kauttaaltaan täynnä erikokoisia kehyksiä?! Hih, voisi olla aika näyttävä!

   Poista
 3. Itsekin tilasin juuri kaikkiin kehyksiin uudet kuvat. Muistot on sitä arvokkainta arjen taidetta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin, sitä arvokkainta! Mistä tilaat kuvasi?

   Poista
 4. Ihana seinä! Olen samanlaista koonnut meille makuuhuoneeseen ja hyvällä mallilla se alkaa jo olemaan. On ihana herätä aamuisi katselemaa kaikkia ihania kuvien tuomia muistoja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Sehän se juju onkin, että kerralla ei tule valmista :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!