19 helmikuuta 2014

Makeanhimo ajoi varaslähtöön

 
Markettiruusut ovat tällä kertaa kukoistaneet yllättävän pitkään. Pitkät vartensa ne kuitenkin menettivät ja pääsivät söpöilemään mieheni Famun vanhaan tinakannuun.
 
 
 
Makeanhimo yllätti eilen enkä pystynyt tai halunnut sitä kauheasti vastustella :)
Koulustahakureissulla koukkasin keskustaan saakka, ja hain marketin pakastealtaasta vehnäpullapussin, kermapurkin sekä pari muuta seuraavaa makean nälkä-päivää odottamaan.
 
Helpot melkein tee-se-itse -laskiaispullat, varaslähtönä.
 


  
Pullien kanssa nautin kunnon kupillisen ihanaa kahvia. Mieheni hankki jouluna meille uuden kahvikoneen, Nespresson Latissiman, ja siihen olemme nyt tutustuneet. Miten voikaan kahvi maistua hyvälle! Nespresson kapselit tilataan netin kautta, ja ne tulevat postissa parissa päivässä.
 
Myös kahvimukit menivät osittain uusiksi. Iittalan Sarjattoman mukeja katselin jo kesällä, mutta en niitä silloin raaskinut ostaa. Paikallisessa Cittarissa oli taannoin näistä tarjous, joten nappasin kauppakoriin hyvän setin. Tuota metsä-kuvioista haluan vielä pari lisää, niitä kun oli hyllyssä enää vain yksi.
 
Sarjaton on juuri täydellisen kokoinen muki kahvinautintoon.
 
Hyviä kahvihetkiä keskiviikkoon!
 
Anna

4 kommenttia:

 1. Ihastuin tuohon sarjattomaan luonasi. Melkein olen cittarireissuilla niitä napannut meillekin. Järjen mukaan en tarvitse enää yhtään kahvimukia. Siltikin ne kummittelevat mielessä..

  VastaaPoista
 2. Olinkin ostanut ne juuri vähän ennen kuin olitte meillä kyläilemässä :) Ihan superhyvän kokoinen aamu- ja päiväkahville! Itsekin laitoin vanhoja alta pois, ja siihen aina vain kasvavaan kirppiskasaan... Sarjattomassa on jotain kauniin herkkää.

  VastaaPoista
 3. Ihania mukeja ja herkullisen näköisiä laskiaispullia! Ja kauniita kuvia blogisi pullollaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Leena-Emilia, ja kiva kun poikkesit! Tervetuloa uudelleen!

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!