12 helmikuuta 2014

Since last time

 
Aika hurahtaa kun on kivaa :)
Kiireinen kotiäiti alias ruuanlaittaja, taksikuski, siivoaja, pyykkääjä, leikittäjä, leipoja ja silleen.
Kuvia napsittu kännykällä, jotta edes joitakin pienimmän, ja vähän isompienkin, virstanpylväitä sekä arkea saa talteen. Mutta jotenkin tykkään tällaisista arjen kuvista, käsiteltynä inasen insta-tyyliin.
 
Pienin oppi edellisen postauksen iltana konttaamaan, ja nyt sitten koiran vesikupit, piuhat, kirjat, lehtikori, you name it, saa kyytiä. Ja äitihän juoksee perässä :) Mutta pienten käsien läpsynä lattiaa vasten on kyllä sydämen sulattava ääni.
 
Mun rakas pikkuinen <3
 
 
 


 


 


 
 
Remppahommia ensi kerralla!
 
Heippulis!
 
 

2 kommenttia:

  1. Siis ei voi olla totta! Minulla oli pienenä ihan samanlainen kiikkutuoli juuri tuollaisella Mikki Hiiren kuvalla, ihan just tuon värinen. Kiikkutuoli on vielä tallessa äidin vintillä. Olisin tuonut sen meille, mutta se ei mahtunut meidän pieneen asuntoon. Kivaa, että tuollainen on teillä käytössä oikealla asiantuntijalla ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih :) Tuo keinutuoli taitaa olla aika klassikko tuolta seitkytluvulta :) Mulla siskoni kanssa oli muistaakseni keltainen vastaava, siskoni miehen perheessä taas punainen. Tämä sininen on minun mieheni lapsuuden keinu ja löysin nyt tiensä meidän kotiin.

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!