09 maaliskuuta 2014

I love Spring!

 
Eilinen auringonpaiste sai olon tuntumaan jo semitoukokuiselta.
 
Kaupasta mukaan tarttui perunanarsissi, ja mummu toi toisen samanlaisen piipahtaessaan keskimmäisen nimpparipäivänä. Koiralenkillä ollessani nappasin mukaani ojanpohjasta suloisia kissavauvoja. Vielä keltaiset tulppaanit ruokapöydällä, niin eihän siihen kevään tunteeseen voi kuin tempautua mukaan.
 
Kaikista vuodenajoista rakastan eniten kevättä. Luonnon heräämistä talviunesta on ihana seurata, ja mikä parasta, kesä on vielä silloin edessä päin!
 
Mikä sinun mielivuodenaikasi on?
 

 

 
 
Vielä löytyy meiltäkin ripaus talvea. Se tuo sisustukseen pehmeyttä, ja itseä miellyttäviä värejä. 
 
 
 

8 kommenttia:

 1. Ihania pajunkissoja! Taitaa käydä niin, että ei tänä vuonna pääsiäisenä enää pajunkissoja löydy;) Kevät on kyllä ihanaa aikaa. Sormet syyhyää tuonne ulos puuhastelemaan ja suunnittelemaan seuraavia projekteja:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin kun myöhäisheränneenä vastaan kommentteihin, niin voin kertoa, että pajunkissat ovat jo menneen talven lumia... Saa nähdä onko enää tosiaan pääsiäisenä kissoja pajuissa. Mullakin pihasuunnitelmat olivat viime viikolla jo paperille, mutta nyt on pakko laittaa jäihin vielä vähäksi aikaa. Kyllä se siitä :)

   Poista
 2. Kauniita keväisiä kuvia!
  Kevät on ihanaa aikaa, samoin kesä. Syksystä tykkään siksi, että alkaa hämärtää ja voi poltella kynttilöitä. Taidan pitää kaikista vuodenajoista...niiden vaihtelu on parasta. Kyllästyisin, jos aina olisi kesä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokaisessa on omat hyvät puolensa, se on totta :)

   Poista
 3. Beatiful pictures filled with spring!!!
  Tove :)

  VastaaPoista
 4. Kaunista. Omaltakin pöydältä löytyy perunanarsissi. Niissä on aivan ihana tuoksu!
  Itse surkuttelen jo etukäteen onko pajunkissoja enää pääsiäisenä lapsille kerättäväksi ollenkaan.
  Minä pidän kesästä ehkä eniten, mutta kevät ja syksy jakavat seuraavan sijan. Talven voisin skipata kokonaan, heti kun joulu on vietetty :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä yllätyin perunanarsissin voimakkaasta tuoksusta! En muistanut yhtään, että se tuoksuu noin kovin, mutta tykkään kyllä :) Talvessakin on oma hohtonsa, kun olisi kaunista aurinkoista ja lumista vaan :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!