09 maaliskuuta 2014

Keskimmäisen huoneessa...

...pikkuremppaa ja vielä pienempää ehostusta.
 
Filippan huoneeseen on syksyllä hankittu ruotsalaiset lasiovelliset kirjakaapit sekä kannellisia säilytyslaatikoita, jokaiselle leikille oma nimikoitu laatikkonsa. Oletteko jo huomanneet, että rakastan järjestystä ;) Täytyy antaa tunnustusta neidille siitä miten hienosti leikit ovat omissa laatikoissaan pysyneet! Uusia laatikoita hankitaan sitä mukaa kun tarve vaatii, sitä sekalaista aarrettakin kun tuppaa aina jostain tulemaan lisää... Jep, taas innolla odotan pääsiäismunista löytyviä aarteita, jotka kaikki siis täytyy säästää. :)
 
 
 
Ovissa valmiina olleet painosalvat vaihdettiin kauniisiin posliinisiin nuppeihin. Suoraan kaappiriviin saatiin näin hieman pehmeyttä ja käyttömukavuutta. Kauniit lintunupit ovat Nordalin.
 


 
Muutaman vuoden takainen itse rakennettu nukketalo on jo menettänyt ovensa. Kauniit ovet, mutta epäkäytännölliset leikissä. Tapetitkin haluttiin vaihtaa kun saatiin paikallisesta tapettiliikkeestä myynnistä poistettu mallikirja, joka on pullollaan kauniita, juuri tämän neidin huoneeseen sopivia sävyjä ja värejä. Nooh, projekti pitkittyi, ja lopulta laitoin tapetit kahden pienen apulaisen kanssa, joista toinen olisi auttanut vähän liikaakin, mm liiman ja mattoveitsen kanssa. Ei siis tullut ihan kaikkein kauneinta jälkeä... Kesällä homma uusiksi.
 
Talossa asuu sulassa sovussa useampi Sylvania -perhe.
 
 

 
Perheen pienimmäinen on kovasti myös kiinnostunut nukketalon pienistä aarteista. Yhden pikkuesineen olen jo kaivanut neidin suusta... Talo olikin siis syytä nostaa lattiatasolta pöydän päälle. Aukeavan katon alta löytyvä vinttikerros vaatii nyt jakkaran leikkiavuksi, mutta mieluummin niin kuin alituinen pelko pienen tukehtumisesta minijuttuihin.
 
 
 
 
Rentoa oloa kaikille!
 
Anna

2 kommenttia:

 1. Minäkin rakastan järjestystä, jokaiselle leikille on omat laatikot, jonne ne on helppo siivota (niin ainakin luulisi..) :) Kaunis huone ja ihania yksityiskohtia!
  Aurinkoisia kevätpäiviä! <3
  t. Lastenhouneiden valmistumista odottava :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Järjestys paitsi hivelee silmää, niin onhan lastenkin helpompi aloittaa leikkiä kun asiat löytyvät eikä tarvitse tuskastella hukassa olevia asioita :) Kiitos kommentista! Tsemppiä valmiin odottamiselle!!

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!