26 maaliskuuta 2014

Kirpputoriostoksia

 
Teimme viime lauantaina esikoisen kanssa pitkästä aikaa kirpparikierroksen. Kahdessa pienessä lähikaupungissa on ihan kivoja kirppareita, ja tällä kertaa kiersimme kaikki mahdolliset.
 
Kaikille lapsukaisille löysimme jotain pientä kivaa vaatetta.
Sisustukseen nappasin mukaan työttömien työpajalta nämä kauniit lasimaljat/-karahvit. Myös harmaa vauvan villapeitto lähti mukaan. Olen torkkupeittojen suurkuluttaja, koosta viis :) Ja tästähän voi ensi talveksi tehdä vaikka tyynynpäällisen!
 
Lopuksi kurvasimme vielä kukkakaupan kautta hakemaan lasimaljoihin täytettä.
 
Kyllä tuo syreeni vaan on niin kaunis. Tästä tuontikaunistuksesta ei kylläkään lähde niin mahtava tuoksu kun kotimaisista, mutta kauneudellaan se kilpailee kotimaisten rinnalla upeasti.
Katsokaa nyt näitä suloisia pieniä terälehtiä!
 
 

6 kommenttia:

 1. Kauniita lasiastioita olet löytänyt. Ja syreeni... iski kesän kaipuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syreeni kesti maljakossa yli viikon kun joka päivä leikkasin uuden imupinnan ja vaihdoin uuden kuuman veden! Kesän kaipuu, nimenomaan!

   Poista
 2. Kauniita nuo lasiastiat! Ja kuinka kauniita onkaan nuo kukkaset ja tuo syreenin oksa pienini terälehtineet! Syreeni ja sen tuoksu tuo aina mieleen lapsuuden pitkät ja huolettomat kesät! Saisipas pian syreenit kukkimaan omallekin pihamaalle.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullekin syreeni on lapsuuden kotipihasta rakas tuttu. Tulevana kesänä istutan samaa myös tänne meidän omaan uuteen pihaan, mutta meneehän siihen vielä sitten tovi ennen kuin näitä komeita kukkia saa kerätä ja ihastella.

   Poista
 3. Kauniita löytöjä ja voih tuota syreenin oksaa, minkä kesän kaipuun se saakaan aikaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja löydöt kun olivat ihan puoli-ilmaisin, niin sitä paremmat ;)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!