08 huhtikuuta 2014

Pääsiäistä - easter decorations

 
Viime pääsiäisenä koristin hennot kananmunankuoret höyhenillä, ja kuin ihmeen kaupalla kuoret ovat vielä ehjiä! Eilisten leipomusten jäljiltä tyhjentyneisiin munankuoriin istutin herkkää helmililjaa. Näillä yksinkertaisilla koristeilla saatetaan pääsiäinen tässä talossa alkuun.
 
 
 


Aurinkoista tiistaita!

8 kommenttia:

 1. Kaunista! Mitenköhän mä en osaa yhtään tänä vuonna orientoitua, että pääsiäinenkin on tulossa. Nyt äkkiä rairuohoa istuttamaan, ettei vallan unohdu... Aurinkoista päivänjatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pääsiäinen on tosiaan taas tänä vuonna niin myöhään, että ennemmin alkaa olla vappumunkkien paisto mielessä kuin muna-asiat ;) Meilläkään ei vielä rairuoho ole istutettu, lapset saavat illalla kotiuduttuaan laittaa. Kiitos kommentista <3

   Poista
 2. Helmililjat ovat niin kauniita, tuli heti keväinen fiilis kuvista :) Itse laitoin vasta paripäivää sitten ruohot itämään ja siellähän ne jo kasvaa kohisten! Hyvää pääsiäistä sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hentoinen ruoho nousee mulla alta kyllä hirmu nopsaan! Helmililjat on kyllä tosi symppiksiä :) Hyvää pääsiäisen aikaa sinne myös!

   Poista
 3. Ihana idea laittaa nuo helmililjat munankuoriin! Todella kauniita :)
  Minä laitoin tänään vehnäoraat itämään, jospa ne ehtisivät pääsiäiseksi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Vehnästä saakin kauniit vihreät koristeet, eiköhän ne nyt ehdi kun tässä on vielä viikko aikaa!

   Poista
 4. Ihanat! Olen nähnyt pääsäisruohoja istutettavan munankuoriin, mutta nuo helmilijat ovat todella kauniit niissä. Itse heräsin (TAAS) liian myöhään ja pistin vasta tänään rairuohon itämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan nuo helmililjat hivenen painavat tuonne hentoon kuoreen, mutta hyvin ovat pysyneet pystyssä. Onhan tässä nyt vielä viikko aikaa kasvattaa rairuohoa :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!