09 lokakuuta 2014

Maailman paras omppupiirakka!

 
Mummun ja fafan ahkerasti meille kantamat omppu pomput ja syksyinen ilma saivat tarttumaan Katjan makoisalta kuulostavaan piirakkareseptiin. Makeannälkä kun iskee, niin silloin on paree, että ainekset löytyvät kaapista juuri samalla hetkellä. Piimää meidän perheessä ei juoda, joten sitä ei ollut, mutta no hätä, mummo riensi piimäpurkin kanssa pellon poikki :) Kiitos äiti-mummo <3
 
 
 
Rasvan määrä piirakassa on huima, mutta harvoin makean nälkää millään loufäteillä taltutetaan, ainakaan täällä meillä ;) Jo taikina oli mielettömän hyvää. Olisitte nähneet reilu 1-vuotiaan onnellisen virneen ja jalkojen teputukset kun hänkin sai taikinaa maistaa :)
 
Ohjeen piirakkaan löydät Katjan ihanasta blogista! 
Seuraavaksi tehdään vähän kotikierrosta täällä meidän Koivunportaassa!
 
Makoista torstaita kaikille!
 
Anna

2 kommenttia:

  1. Oih! Tykkäsitte noin paljon <3. Enkä yhtään ihmettele. Tuo resepti on äidiltäni, joka ei voita säästele. Teen samalla reseptillä usein myös mustikka- ja raparperipiirakan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tykättiin!! Mulla usein kuivahtaa tuollaiset isot peltipiirakat, mutta tässä taisi olla jo niin paljon voita, että tämä ei tosissaan kuivahtanut :D Täytyy laitta ehdottomasti jemmaan tämä ohje!

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!