01 lokakuuta 2014

Onni on tässä


 Jälleen alkoi uusi kuukausi syksyä. Uskomatonta, että lasten koulu on kestänyt jo puolitoista kuukautta, ja kohta on jo ensimmäisen loman aika. Säät ovat kyllä todellakin suosineet. Aurinkoiset syyssäät ovat parasta mitä luonto voi tässä väriloistossa tarjota. En kaipaa ollenkaan vielä talven tuloa.
 
 

 
Nautin tällä hetkellä kotona olosta pikkuisen neidin kanssa ihan valtavasti. Vanhimman neidin jouduimme viemään päiväkotiin jo vuoden iässä aloittaessani silloin uudessa työpaikassa, ja keskimmäisen kanssa reissasimme sairaalassa ja elimme eristynyttä elämää paossa kaikenmaailman flunssataudeilta ja muilta, jotka siihen aikaan meidän perheen elämää olivat suuria peikkoja. Elämää rytmittivät lääkehoidot osastolla, lääkitykset ja piikitykset kotona, nenämahaletkuruokinnat, pahoinvointi ja alituinen pelko lapsen menettämisestä sekä mieletön väsymys.
 
 
Nyt kolmannella kerralla saan rauhassa päivisin leikkiä pienen kanssa, ja seurata hänen kehittymistään. Saan olla kotona vastassa kun vanhemmat lapset tulevat koulusta. Minulla on aikaa tehdä aamupalalle yllätykseksi köyhiä ritareita tai leipoa lämpimäisiä nälkäisille välipalan kaipaajille. Saan olla läsnä kun läksyissä tarvitaan apua tai harjoitellaan soittoläksyjä. Minulla on mahdollisuus tarjota autokyyti lasten harrastuksiin, ja viedä pientä serkkulaan aamupäiväleikeille tai mummolaan lounaalle. Saan nauttia kodin hiljaisuudesta ja rauhallisuudesta pienimmän päiväunien aikaan, ja tehdä tällä omalla ajallani ihan mitä huvittaa.
 

 
 

 
Ympärilläni ja elämässäni kaikki on ihanasti, ja olen onnellinen. Olen kiitollinen perheestäni ja kodistani, läheisistäni ja ystävistäni. Siitä, että saan elää juuri tätä elämää. Tämän tärkeyden kun aina vain muistaisi. Osaisi elää juuri tässä hetkessä, ja olla läsnä juuri nyt. Muuta ehtii sitten myöhemmin.
 
Olen lupautunut mukaan erääseen projektiin, jonka tiimoilta olen paljon pohtinut onnellisuutta ja kiitollisuutta siitä mitä itsellä on, kuinka hyvissä kantimissa elämä kulkee, kuinka kaikilla ei niin ole, ja kuinka hirveitä ihmiskohtaloita voikaan olla.
 
Projekti tulee näkymään täällä blogissanikin tämän syksyn aikana, mutta tällä erää ei siitä vielä enempää.
 
 
 
Onnellista päivän jatkoa ihan kaikille <3 
 
Anna
  4 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia! Jokainen päivä on ainutlaatuinen. Ja tässä elämänvaiheessa jokainen minuuttikin on jotenkin erityisellä tavalla tärkeä. Aika täyttä elämää siis! Ihanaa, että kaikki on hyvin. Nautitaan onnestamme :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin joka päivä täyttä elämää ja touhua :) Nautitaan tosissaan! Kiitos kommentista :)

   Poista
 2. Kauniita kuvia!
  Kiva idea tuo laatikko, kirjapino ja lamppu. Tuo näkymä jäi taas pakkomielteeksi korvien väliini ;)
  Itsekin olen onnellinen tällä hetkellä ja yritän muistaa, että jollakin muulla saattaa olla asiat huonommin.
  Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ellen :) Mullakin on aina välillä vaikka mitä pakkomielteitä :D Ihanaa, että sinullakin asiat hyvin <3

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!