29 lokakuuta 2014

Synttärimuistoja

 
Tällaisina pimeinä päivinä joudun turvautumaan vanhoihin kuviin jos jotakin tänne blogiin haluan raapustella, uusiakaan en näillä luonnonvalon määrillä osaa ottaa. Jalusta on ollut hankintalistalla jo pidemmän aikaa... No mutta, tässä siis kuvamuistoja esikoisen elokuisilta syntymäpäiviltä. Kamera temppuili silloin ja reippaasti yli puolet kuvista epäonnistuivat, jokunen sentään jäi muistokansioon.
 

 
Neiti halusi viiksiteemaa sekä mustaa ja tummaa pinkkiä juhliinsa, joten sitä laitettiin. Kaverisynttäreille tein Marjan ohjeen mukaan jäätelökakun sekä porkkanakakkua, sukulaisille syötettiin Kinuskikissan ohjeiden mukaisia leipomuksia, suolaista ja makeaa.
 
Jäätelökakku oli vinkeä, mutta suli lämpöisenä päivänä nopsaan pinnasta, vaikka sisältä oli vielä jäässä ja lasten vaikea leikata. Teen joka tapauksessa toistekin ihan takuulla, niin hyvää oli! Tomaatti-charlotta oli myös makoisa, ja juuri sopivan kokoinen reilun kymmenen aikuisen ja muutaman lapsen porukalle. Kerrankin jääkaappiin ei tarvinnut tukea puolikasta voileipäkakun jämää! Cocktail-ruudukkoon sovelsin omanlaiset täytteet kylmäsavulohesta, savukinkusta ja katkaravuista. Täytteet on helppo valmistaa jo vaikka edellisenä päivänä. Pikkusuolapalat maistuvat viinilasillisen kanssa viikonloppuiltana ihan ilman juhlaakin :)  
 
Synttäripäivän kuvia olkaatten hyvä :)

 
Joulukuussa on keskimmäisen neitosen juhlapäivä. Mitähän toiveita neidillä mahtaa olla teeman suhteen...
 
Iloa päiväänne!
 
Anna 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi!