29 marraskuuta 2014

Hämärää joulunalusta

 
Otin rohkeasti eilen illalla kameran käteen ja nappasin kokeeksi pari kuvaa olohuoneen yhdestä nurkasta. No eihän nämä mitään valoisia kuvia ole, mutta yllätyin etteivät ihan tärähtäneitä :o Koska tilanne oli koekuvamainen, kynttilöissäkään ei ole tulta eikä kuusi ole saanut ympärilleen mitään koria tms. Mutta julkaisempahan nyt paremman puutteessa :)
 
Joulua olen laittanut jo vähän sinne sun tänne. Vanhan klaffiruokapöytämme roudasin olohuoneeseen pähkinä- ja joulusuklaapöydäksi, sillä kaikki vähänkin matalammalla oleva päätyy pienen linssiluteen matkaan :)
 
 
  
Voi ei, onhan nämä tosi rakeisia... No, nyt annan mennä vaan ja toivottelen mukavaa pikkujoululauantaita kaikille!
 
 
Anna

2 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia. Turha itsekritiikki pois ja näitä lisää :).
  Juuri mietin, että minne ihmeeseen voisin adventtikynttilät laittaa. Tuo taapero on jo sellainen pitkäsääri, että ylettyy minne vain. Jos ei itse, niin sitten hakee sen keppihevosen varren, jolla sohii joka paikkaan. Taitaa tulla aika riisuttu koristelu meille tänä jouluna. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kai sitä voisi välillä katsoa omia juttujaan vähän vähemmän kriittisesti :) Teillä on näemmä keksitty apuvälineitä korkealle ylettämiseen! Ehkä turvallisempi vaihtoehto kuin täällä joka paikkaan kiipeäminen :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!