17 marraskuuta 2014

Valoa harmaaseen päivään

 
Päivät ovat harmaita ja päivänvaloa tuskin näkee. Silmät saa aamuisin pakottaa auki sen verran, että löytää tiensä suihkuun. Aurinkoiset syyskelit ovat historiaa, ja luminen talvi ilmeisesti vielä kaukana edessä. Toivottavasti kuitenkin tulossa.
 
Valoa päiviin saa kuitenkin positiivisesta asenteesta. Siitä, että koittaa löytää kaikesta jotain hyvää ja iloista, kaunistakin. Tylsissä asioissa vellominen vain lisää tuskaa ja ikävää fiilistä. Välillä se on itsellänikin kyllä helpommin sanottu kuin tehty, mutta yritän kuitenkin.
 
 
 
Yksi päivä hentoinen höyhen vanhalla puutuolilla tallentui kameraan, tänään sipulit näyttivät kauniilta ikkunan äärellä lasisella tarjottimella.
 
Ihan vain arkisia asioita, joista voi löytää ripauksen kauneutta kun vain pysähtyy katsomaan.
 


 
Valoa tähän syksyyn tuo myös hyväntekeväisyysprojekti, jossa olen mukana tuunaamassa valaisinkehikkoa itseni näköiseksi. Edellisestä postauksestani voit katsoa projektin mainosvideon, ja tsekata mistä oikein onkaan kyse. Rankka ja tärkeä aihe, jota nostetaan ihmisten tietoisuuteen tämän syksyn aikana. Projektin sivuilta löydät tietoa ihmiskaupasta ja sen kamaluudesta, ja voit tutustua mm. projektissa mukana oleviin tuunaajiin. Olen otettu, että minut pyydettiin mukaan tähän mahtavaan ja tärkeään porukkaan.
 
Kuva: Elsa Vihmari-Henttonen

 
 
Valoa Sinunkin päivääsi <3
 
 
 
Anna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi!