02 joulukuuta 2014

2. joulukuuta

 
Nyt palataankin kesään, ja toisessa luukussa näytän teille kuvia vanhimman tyttäreni käsitöistä. Hän oli kesällä ensimmäistä kertaa paikallisilla käsityömarkkinoilla myymässä omia tuotteitaan. "Keramiikka"tuotteet on tehty askartelumassasta, ja idean tuotteisiin hän on keksinyt itse.  Valikoimiin kuuluu kulhoja kahta kokoa, sydänsormuksia sekä pieniä että isoja, sydämenmallisia rintaneuloja, kaula- ja rannekoruja sekä sydänkoristeita nauhalla.
 
Myyntikatoksen malli nähtiin lehdessä, ja mieheni rakensi ja tytöt maalasivat :)
 
Minä olin mukana apumiehenä myyjäisissä, mutta tyttöhän hoiti homman ihan itsekseen, eikä äitiä tarvittu. Hienosti selvisi, ja kauppa kävi uskomattoman hyvin!
 
Tässä teille makupaloja myyjäisistä!
 
 
2 kommenttia:

  1. Tämä oli kyllä hieno juttu. Niin kauniita askarruksia ja reipas tyttö. Saatte olla ylpeitä <3. Minäkin jo olin niin tohkeissani, kun poika aivan itsenäisesti selvisi partiojoulukalenterikaupasta ;D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä olenkin tosissaan ylpeä <3 Neiti on ollut ikänsä kova askartelija, ja tämä oli hänelle kyllä tässä kohtaa unelmien täyttymys kun sai laittaa oman pienen myymälän pystyyn :) Hienosti teilläkin on kaupantekoa harjoiteltu :)

      Poista

Kaunis kiitos kommentistasi!