03 joulukuuta 2014

3. joulukuuta

 
 
Vielä tunnin verran tätä päivää jäljellä, joten hyvin ehtii vielä päivittää ja pysyä päivien tahdissa :)
 
Ajattelin tänään jakaa teille makoisan reseptin, jota kokkailin jokin aika sitten.
 
 En ihan hirmuisesti pidä arkiruuan laitosta. Yleensä on kiire ja liian usein tuntuu, että samat ruuat pyörivät päivistä ja viikoista toiseen ruokalistalla. Minun on jo pidemmän aikaa pitänyt tehdä sellainen muutaman viikon mittainen menyy, jota sitten pyörittäisin. Se poistaisi ainaisen mitä tänään syötäisiin -tuskailun. Viikonloppuisin kuitenkin kun on aikaa enemmän, tykkään laitella ruokaa pidemmän kaavan mukaan, ja toki silloin on mukava myös itse päästä valmiiseen pöytään syömään.
 
 


Rauhallinen perjantai-ilta mielessä, valmistelin jo aamusta ruuan odottaen vesikielellä illallista kynttilän valossa. Rauhallista ruokahetkeä hyvän ruuan parissa ja viikon kuulumisia vaihdellen, olisiko se liikaa vaadittu?  Noh, ihan ei mennyt käsikirjoituksen mukaan tuo illallisosuus, mutta ruoka oli hyvää :) Toisin sanoen, söimme pikaisesti kolmisteen pienimmän ja keskimmäisen kanssa...  jep.
 
 
 
Liian myöhään valvotut illat, ja tämän illan jännittävät tapahtumat painavat nyt silmiä sen verran, että jätän teille reseptin tarkemman tsekkauksen yhden klikkauksen päähän enkä kirjoittele sitä tähän.
 
Mukavan yksinkertainen toteuttaa, mutta vähän kuitenkin jotain ekstraa makaroonilaatikon ja nakkikeiton sijaan :)
 
 
 
Hyviä öitä!
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi!