05 joulukuuta 2014

5. joulukuuta

 
Tämän päivän luukussa muutama kuva olohuoneesta.
 
Ikean kuusiruukku sai ympärilleen meriheinää ja kultanauhaa, ja kynttilöiden kanssa koreilee kävyt sekä kauniit lasipallot sekä lasiset kellot. Pallot ja kellot olen ostanut pari vuotta sitten Tallinnasta joulutorilta. Ne ovat niin painavat, että harkitsen aina kuuseen laittoa kaksi kertaa.
 

Tänä syksynä olen hurahtanut karvapeittoihin ihan tosissaan. Karvatorkkupeittoja meillä on ennestäänkin, mutta ne olen ostanut Eurokankaan palalaareista, ihan vaan karvapalasina. Tänä vuonna halusin juuri tietynlaisen ja värisen peiton, sellaisen hieman harmaaseen taittavan, mutta silti selkeästi ruskean.
 
Löysinkin sellaisen Vaihmalan hovista. Lexingtonin peitto. Olisikohan ollut jotain 80 x 150 cm, vähän ehkä suurempi. Koko ei sinänsä jäänyt mieleen enää siinä vaiheessa kun näin hinnan! En ollut uskoa silmiäni. Hintalapussa luki ihan oikeasti 495 €. Siis karvatorkkupeitto! Tehty varmasti jonkin kuninkaallisen kamelin persuskarvoista (?!), tai jostain muusta tooodella arvokkaasta. Melkein otin kännykän ja laitoin miehelleni viestin, että ei kai haittaa jos ostan 495 euroa maksavan koristepeiton?! 
No, voitte arvata, että täydellinen peitto jäi koristamaan kaupan somistuskokonaisuutta. Minä tyydyin H&M homen lastenhuoneen sisustusosastolta löytyvään harmaaseen karvapeittoon. Ihana se on sekin, ja tänään hain itse asiassa olkkariin vielä toisen ;) Silti ei vielä olla lähelläkään Lexingtonin hintoja vaikka kaksi ostinkin :) Mutta edelleen ihan oikeasti ihmettelen miten peitto voi maksaa niin paljon? Vaikka kuinka Lexingtonin. Ostaako tuon hintaisia koristepeittoja oikeasti joku?

 
Tällaista puuskusta tähän perjantai-iltaan :) Huomenna viedään kynttilöitä haudoille ja muistellaan rakkaita isovanhempia, jotka ovat meille olleet itsenäistä Suomea taistelemassa. Sunnuntaina onkin sitten vuorossa keskimmäisen 8-vuotissynttärit. Leivontaa ja siivousta siis myös huomenna ohjelmassa.
 
 
Vi hörs!
 
Anna

2 kommenttia:

  1. Voi elämä, että teillä on siellä niin KAUNISTA <3
    Olipas tosiaan peitolla hintaa, huh. :)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi!